icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Overstap autopolis scheelt 182 euro

Nieuws
|
Consumenten die overstappen van autoverzekering kunnen gemiddeld ruim €182 besparen.
Gerard Kroon

Gerard Kroon , Expert Geld & Verzekeringen Gepubliceerd op: 15 april 2014

plaatje blauw spaarvarken

Dat blijkt uit een enquête die de Consumentenbond onder verzekerden hield, die hun autoverzekering inwisselden voor een voordeliger exemplaar via de Autoverzekering Vergelijker. Zo’n 30% bespaarde zelfs meer dan €200 per jaar via een switch. Naast alleen de prijs speelde de prijs-kwaliteitsverhouding van de autoverzekeringen mee bij de keuze om over te stappen.

Vergelijken en overstappen

Ruim 90% van onze overstappers was tevreden tot zeer tevreden met hun overstap via de Autoverzekering Vergelijker. Ook honderden euro’s besparen? Kijk direct met welke autoverzekering jij bespaart en stap ook over!

Vond je dit artikel interessant?

Blijf per e-mail op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.