icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Polis Direct stopt

Nieuws
|
Vanaf heden is het niet langer mogelijk een autoverzekering af te sluiten bij Polis Direct. Voor bestaande klanten verandert er vooralsnog niets.
Gerard Kroon

Gerard Kroon , Expert Geld & Verzekeringen Gepubliceerd op: 23 oktober 2015

Polis Direct is onderdeel van Bovemij Verzekeringen, net als de Bovag autoverzekering. De verzekeraar heeft er onlangs voor gekozen om alleen nog nieuwe Bovag autoverzekeringen aan te bieden. 

Huidige Polis Direct-verzekerden worden niet automatisch overgezet naar een Bovag. De bestaande polis blijft vooralsnog doorlopen. De Consumentenbond adviseert wel om regelmatig te vergelijken of je huidige polis nog wel de juiste keuze is.

Vond je dit artikel interessant?

Blijf per e-mail op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.