icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Twee keer geld terug bij Allsecur*

Nieuws
|
Wie nu een autoverzekering afsluit bij Allsecur kan rekenen op dubbel voordeel. Direct na afloop van het eerste jaar stort de verzekeraar één maand premie terug op je rekening. * Let op: de actie is inmiddels afgelopen.
Gerard Kroon

Gerard Kroon , Expert Geld & Verzekeringen Gepubliceerd op: 12 december 2014

AllSecur autoverzekering

Deze ‘12e maand gratis’ berekent Allsecur naar rato. De betaalde jaarpremie (inclusief assurantiebelasting) voor de hoofddekking wordt gedeeld door 12. Er gelden nog een paar spelregels. De actie geldt voor nieuwe Allsecur klanten en loopt tot en met 30 september 2015.

Wie deze autoverzekering via de Consumentenbond aanvraagt kreeg al extra voordeel in de vorm van een cashbackvergoeding in het eerste jaar. Deze kortingsregeling blijft gewoon van kracht.

Vond je dit artikel interessant?

Blijf per e-mail op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.