icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van Allianz Nederland autoverzekering


Allianz Nederland-autoverzekering

Totaalscore

58 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling
  • Prijs-kwaliteit
58 reviews

Martin

11 juli 2018

Hoe slecht kan je zijn als verzekeraar?! Begin maart ongeluk gehad waar de tegenpartij duidelijk schuldig was en nog steeds is er niks uitgekeerd vanuit Allianz!!! 4 maanden later hebben ze besloten dat ze niet eens zijn met de expert die de auto heeft getaxeerd. Nu willen ze contra expert inschakelen terwijl de auto allang verkocht is! En ze kunnen niet aangeven hoe lang dit nog gaat duren!!! Nooit naar Allianz!


Seleyman

15 april 2018

We kregen te maken met een aanrijding, het was duidelijk van wie de schuld was. Alle gegevens waren beschikbaar, toch krijgen ze het voor elkaar om er 2 maanden mee bezig te zijn. Na de eerste maand heb ik een klacht ingediend (er zou binnen 10 werk dagen gereageerd worden), niets van gehoord. 3 woorden voor Allianz, Traag, Dom, Zwak. Van zo'n grote bedrijf verwacht je wel dat ze hun zaken op orde hebben, maar ze zijn echt waardeloos. ZEKER af te raden.


A.P.

23 september 2017

Pas op, de premie is aanzienlijk hoger dan het lijkt!! Mijn ervaring: na afsluiten van de verzekering via PMA/Allianz blijkt dat de geoffreerde premie maar 12 maanden geldig is (computerfout!?). Na 12 maanden wordt deze 4 keer hoger! PMA en Allianz verzekeringen verschuilen zich achter het feit dat de polis maar een jaar geldig is en dat ze wettelijk de mogelijkheid hebben om de premie te verhogen.


Jolanda

7 februari 2017

Slecht! Absoluut geen aanrader en ze doen er alles aan om niets uit te keren. Reactie tijd is ook vreselijk lang en slecht, geen uitleg. NIET DOEN! Kies een andere verzekering. Wij zijn klant af.


Majid

31 oktober 2016

...............