icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Check de Vlucht Claim Service |

Compensatie tot €600 per persoon.

VluchtClaimService

Reviews van Allianz Nederland autoverzekering


Allianz Nederland-autoverzekering

Totaalscore

55 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling
  • Prijs-kwaliteit
55 reviews

Jolanda

7 februari 2017

Slecht! Absoluut geen aanrader en ze doen er alles aan om niets uit te keren. Reactie tijd is ook vreselijk lang en slecht, geen uitleg. NIET DOEN! Kies een andere verzekering. Wij zijn klant af.


Majid

31 oktober 2016

...............


Anoniem

9 april 2016

Volgens mijn tussenpersoon mocht ik met mijn type autoverzekering ieder kalender jaar een relatief kleine schade laten repareren aan mijn auto. Daar ik best zuinig op mijn auto was, heb ik dit in 2012, 2013 en 2015 een keer laten doen. Een deukje...een krasje..etc Ik kreeg in november 2015 ineens een brief van Allianz met allerlei dreigementen en consequenties als ik dat nog een keer zou doen. Ze hadden de bovenstaande claims opgesomd plus nog een (hoger) geclaimd bedrag wat gewoon bij de tegenpartij is verhaald om hun standpunt wat aan te dikken! Flutmaatschappij...ik ben dan ook al weg bij Allianz. Het klassieke verhaal...je mag netjes jaar in jaar uit je premie betalen maar o wee als je beroep op doet op je verzekering!


Sjaak

22 maart 2016

Ook al is het enkel digitaal, je kunt je ei kwijt en er wordt iets mee gedaan.


Bart

6 oktober 2015

Na 7 jaar premie te hebben betaald ging ik verhuizen. De premie werd op het nieuwe adres ongeveer 200 euro duurder per jaar. (van 1000 euro naar meer dan 1200). Aangezien mij auto op het eerste adres op een grote parkeerplaats stond met fietsen er omheen op een doorgaande weg en op het nieuwe adres in een doodlopende straat op een parkeerplek op eigen terrein vond ik deze verhoging niet terecht. Over de telefoon kon Allianz de verhoging niet uitleggen, maar ik moest gewoon betalen. Uiteraard heb ik meteen opgezegd, maar over de laatste maand van het contract moest ik nog wel extra premie betalen.