icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van Allianz Nederland autoverzekering


Allianz Nederland-autoverzekering

Totaalscore

57 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling
  • Prijs-kwaliteit
57 reviews

Seleyman

15 april 2018

We kregen te maken met een aanrijding, het was duidelijk van wie de schuld was. Alle gegevens waren beschikbaar, toch krijgen ze het voor elkaar om er 2 maanden mee bezig te zijn. Na de eerste maand heb ik een klacht ingediend (er zou binnen 10 werk dagen gereageerd worden), niets van gehoord. 3 woorden voor Allianz, Traag, Dom, Zwak. Van zo'n grote bedrijf verwacht je wel dat ze hun zaken op orde hebben, maar ze zijn echt waardeloos. ZEKER af te raden.


A.P.

23 september 2017

Pas op, de premie is aanzienlijk hoger dan het lijkt!! Mijn ervaring: na afsluiten van de verzekering via PMA/Allianz blijkt dat de geoffreerde premie maar 12 maanden geldig is (computerfout!?). Na 12 maanden wordt deze 4 keer hoger! PMA en Allianz verzekeringen verschuilen zich achter het feit dat de polis maar een jaar geldig is en dat ze wettelijk de mogelijkheid hebben om de premie te verhogen.


Jolanda

7 februari 2017

Slecht! Absoluut geen aanrader en ze doen er alles aan om niets uit te keren. Reactie tijd is ook vreselijk lang en slecht, geen uitleg. NIET DOEN! Kies een andere verzekering. Wij zijn klant af.


Majid

31 oktober 2016

...............


Anoniem

9 april 2016

Volgens mijn tussenpersoon mocht ik met mijn type autoverzekering ieder kalender jaar een relatief kleine schade laten repareren aan mijn auto. Daar ik best zuinig op mijn auto was, heb ik dit in 2012, 2013 en 2015 een keer laten doen. Een deukje...een krasje..etc Ik kreeg in november 2015 ineens een brief van Allianz met allerlei dreigementen en consequenties als ik dat nog een keer zou doen. Ze hadden de bovenstaande claims opgesomd plus nog een (hoger) geclaimd bedrag wat gewoon bij de tegenpartij is verhaald om hun standpunt wat aan te dikken! Flutmaatschappij...ik ben dan ook al weg bij Allianz. Het klassieke verhaal...je mag netjes jaar in jaar uit je premie betalen maar o wee als je beroep op doet op je verzekering!