! Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid en snelheid om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van Allianz Nederland autoverzekering


Allianz Nederland-autoverzekering

Totaalscore

149 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling
  • Prijs-kwaliteit
149 reviews

Rs

4 september 2021

Pas op, met deze verzekeraar..... Ze zijn onbetrouwbaar, niet te bereiken, en veroorzaken je alleen maar ellende!!


Erwin

8 mei 2021

Nadat mijn premie niet afgeschreven kon worden ivm latere betaling van uitkering omdat ik werkloos ben geworden, moest ik een betaling doen op een duitse bankrekening. De maand erna kon ook niet automatisch afgeschreven worden, dus werdt ik meteen maar uit de verzekering gegooid. Nu 14 maanden later ineens een brief van een deurwaarder, omdat ik een van de rekeningen niet zou hebben betaald. Wanneer je belt kunnen ze totaal geen antwoorden geven, omdat ze geen gegevens hebben. Hoezo dan? Geen gegevens hebben, maar wel weten dat je niet betaald hebt. Andere verzekering genomen, vele malen goedkoper. Zeer slecht bedrijf dus.


Milko

20 april 2021

Ik ben ruim 8 maanden bezig om mijn auto verzekerd te krijgen zoals het zou moeten. Echter tussen mail wisseling zit steeds een week of 4 en er wordt totaal niks geregeld. Maar de kosten zijn bijzonder hoog ongeveer 317 per maand terwijl ik ruim 18 jaar schade vrij rij. Maar ja ze kunnen het niet regelen via de roal data Terwijl ik de gevend wel bezit en al 4x heb opgestuurd. Kort gezegd een zeer slecht en onprofessioneel bedrijf Slecht en nog eens slecht . Prutswerk


Barbara

29 maart 2021

Zoals te lezen in de meeste reviews, was ook ik verzekerd bij All-secur voordat het Allianz werd. Alle betalingen netjes iedere maand over gemaakt. Tot ze bij Allianz bedachten om alleen maar via automatische incasso te gaan werken. En mij dus dwingen om het door hun af te laten schrijven, NIET DUS!! Ondanks dat alle betalingen gewoon bij zijn, zien zij het als dat je niet wil betalen. En hebben mij dus uit de autoverzekering gegooid. Een zeer klantonvriendelijke manier van werken! Denk alsjeblieft 10x na voordat je met deze verzekeringsmaatschappij in zee gaat!!!!!!!!!!


Autorijder

14 maart 2021

Na een schade te laten herstellen aan de achterkant van mijn auto bij een aangewezen schadehersteller van Allianz, werkte mijn auto niet goed na het ophalen. Veel van de elektrische systemen werkten niet goed waaronder de stuurbekrachtiging. De monteur verwees mij door naar BMW, omdat dit. Logens heb niets met de schade te maken had. Toen ik hierover Allianz probeerde te bellen voor advies, waren zij niet telefonisch bereikbaar. Zelfs na een mail sturen of zij mij met spoed konden terug bellen, ben ik niet terug gebeld. Uiteindelijk bleek de monteur was vergeten mijn accu op te laden tijdens de reparatie waardoor de elektrische systemen in een storing waren geschoten. Maanden later belde Allianz na een klacht te hebben ingediend, dat ze inderdaad slecht bereikbaar waren. Waarom ik nooit ben terug gebeld konden ze niet beantwoorden. Verder sinds 2 maanden wordt mijn verzekering ineens op een andere datum afgeschreven. Exact 2 dagen voor mij salaris wat uiteraard heel irritant is.

Contact met opgenomen met Allianz, maar die zeggen de datum niet te willen wijzigen naar de afschrijfdatum sinds kort veranderd is naar de datum dat de polis is afgesloten?

Lees meer Lees minder