icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van AllSecur autoverzekering


AllSecur-autoverzekering

Totaalscore

836 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling
  • Prijs-kwaliteit
836 reviews

Vincent

17 oktober 2018

Eergisteren een probleem met mijn auto in Duitsland. Een groot drama met deze verzekeraar. Uren wachten voordat een hulpdienst ter plaatse was. Inmiddels 21.00 s'avonds bij Phantasialand. Je moet maar kijken hoe je weer bij je hotel komt (40 kilometer verderop). De volgende dag vanaf 9 uur in de ochtend aan de lijn met deze verzekeringsmaatschappij. Tot 4 maal toe werd ik beloofd binnen een uur te horen waar mijn auto nu was. Eind van de middag (+/- 8 uur later) kreeg ik een sms waar mijn auto was (60 kilometer van Keulen waar ik verbleef). Niet dat beloofde belletje met spoed die ik zou krijgen? De garage was toen bijna dicht en bleek 60 kilometer verderop te zijn. Waardoor je een groot probleem hebt. Stel je voor zoiets overkomt jezelf... Extra vrije dagen kwijt terwijl achteraf bleek dat in de ochtend al bekend was waar mijn auto geplaatst was. En dan krijg je ook nog eens een rekening van 225 euro+ (overige reparatie kosten). Voor de goede service zeker?


Tim

16 oktober 2018

Na een ongeval met een fietser buiten mijn schuld om willen ze mij oplichten door een premie aan te smeren die 2x zo hoog is. ze weigeren vervolgens meerder malen naar de inhoud en hoogte van de claim te kijken voor het berekenen van mijn nieuwe premie terwijl in een artikel op de site van de consumenten bond staat dat ze dit wel zouden doen. ze hebben structureel voor mij verborgen gehouden dat het bij deze claim om een uitzonderingsregeling zou gaan en weigerden bewijsmateriaal met mij te delen toen daar om gevraagd werd. als ik vervolgens mijn verzekering wil opzeggen proberen ze mij af te persen met dat ik met -5 malus jaren mezelf nergens zou kunnen verzekeren en dat ik beter deze jaren kan afkopen. jaren waarmee hun hebben gefraudeerd en nooit bij mij in rekening gebracht hadden mogen worden!


D

14 oktober 2018

Door autodiefstal is er een onderzoeker ingeschakeld wat meer dan logisfh is. MAAR de onderzoeker krijgt niet de getuige te pakken en wilt mij hier op afstraffen voor iets wat ik niet in de hand heb. LEKKER MAKKELIJK ZAAK SNEL AFGEROND EN WILT MEDEDANKZIJ DE GETUIGE HET BEDRAG NIET UITKEREN!!


Eerste autoverzekering

9 oktober 2018

Dit is mijn eerste autoverzekering. Via de website kon ik het makkelijk en snel afsluiten. Ook werd ik direct en goed geholpen aan de telefoon toen ik met een vraag zat. Echter vond ik het jammer, dat deze autoverzekering geen aankoopwaarderegeling en geen collectiviteitskorting kent. Dat maakt het nog aantrekkelijker om bij Allsecur een autoverzekering af te sluiten. Verder vond ik het niet zo netjes, dat mijn eerste premiebetaling binnen 3 dagen overgemaakt moest worden, terwijl de e-mail pas 3 dagen daarvoor was verstuurd. In verband met vakantie kon ik het niet tijdig betalen en heb ik het 2 dagen later gedaan. Gelukkig werd er hierover niet moeilijk gedaan. Het was beter geweest, als ze 14 dagen hadden gehanteerd, dan had ik voldoende ruimte en tijd gehad om het over te maken. De tijd zal het uitwijzen of Allsecur aan de verwachtingen kan voldoen die genoemd zijn op hun website.


Robert

9 oktober 2018

Totaal geen klachten. Duidelijke service. Ze denken mee, wat voor jou de gunstigste verzekering is.