icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van AllSecur autoverzekering


AllSecur-autoverzekering

Totaalscore

861 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling
  • Prijs-kwaliteit
861 reviews

Anoniem

15 maart 2019

Gooien je gelijk uit de verzekering omdat ze denken (wantrouwen) dat je na 2x een andere auto heb gekocht te hebben, er gelijk in handelt. Je krijgt van de een op andere dag een smsje dat je autoverzekering alleen nog dezelfde dag tot 23:59 uur verzekerd is!!! Bijna ervan overtuigd dat ze dit doen om je in de problemen te brengen....Zodat je een boete riskeert van onverzekerd rijden. Dus voor altijd:" Doeidoei met Allsecur!!!!" Waardeloos gewoon!!!


E

22 februari 2019

ze zijn onduidelijk, als je schade hebt wat niet eens 200 euro kost ga je alsnog -4 a 5 jaar?


misleiding

12 februari 2019

Stel je eens voor: Je koopt een bloedmooie golf 7. Je ziet je zelf rijden, maar wilt natuurlijk goed verzekerd zijn. Na wat onderzoek te hebben gedaan op internet kom je uit op Allescur en tref je een te mooi om waar te zijn aanbod. Toch blijkt het zo te zijn, Vol enthousiasme druk je op de aanvraagknop. Je krijgt de factuur op de mat en wat blijkt: het tarief zoals eerder gecommuniceerd op de website komt niet overeen met je factuur. Wat doe je da? Je gaat bellen. Logisch toch? Maar wat schets de verbazing: de medewerkers komen allen met een ander verhaal waarmee je niet bent geholpen en onder aan de streep blijft er weinig over van "mooi om waar te zijn'' gevoel. hoe zou jij je voelen als nieuwe klant ? Misleid en alles behalve welkome,toch? Inderdaad ik dus ook. Nu maar wachten op positieve oplossing. Ik ben benieuwd of ze deze noodkreet wel tot een oplossing leiden?


DoeiDoei

27 januari 2019

Allsecur geeft eerst telefonisch aan dat er geen probleem is en geeft voorlopige dekking. Als je dan je andere verzekering opgezegd heb krijg je na 2 dagen een sms-je: uw verzekering is niet geaccepteerd. En de reden: klantenservice kan het je niet vertellen, interesseert ze ook niets, het enige dat ze kunnen zeggen is: wij hebben het recht om u te weigeren. Het lijkt wel alsof ze bewust proberen om mensen in problemen te brengen. Werkelijk schandalig dit, ongelooflijk dat dit bedrijf actief mag zijn.


CB

21 januari 2019

Auto stond geparkeerd in parkeerhaven op 30-09-2018, werd aangereden door een appende vrouw, die in eerste instantie doorreed. All Secur deed helemaal niets, schoof mijn claim direct door naar hun rechtsbijstandsverzekeraar, NRS. De tegenpartij is tot op de dag van vandaag door de NRS niet aansprakelijk gesteld. Ik heb een getuigenverklaring, foto’s & overige bewijzen overlegd: de tegenpartij reageerde niet.