icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

Consumentenbond.nl

Inloggen

Vul een geldig e-mailadres in

Vul een wachtwoord in

Reviews van AllSecur autoverzekering


AllSecur-autoverzekering

Totaalscore

908 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling
  • Prijs-kwaliteit
908 reviews

agnes

4 februari 2020

ze zijn NIET bereikbaar. Niet via email, niet via chat, niet via telefoon. Ik wil een vrijwaring afgeven voor mijn auto, maar dit is gewoonweg niet mogelijk. Ik heb nu mijn geld teruggeboekt via de bank. Misschien komt daar een reactie op....


Nathalie

23 januari 2020

Allsecur is simpelweg niet te bereiken. Na 45 min in de wachtrij te staan heb ik nog steeds niemand gesproken. Word ik doorverwezen naar de website, de chat waar ook niet op gereageerd word?? Uitermate slecht geregeld dit.


Ano

19 januari 2020

Ik heb nog nooit de moeite genomen een review te schrijven maar.. Drie weken na ingang van (blijkbaar) nieuwe premiekosten een mail gekregen dat mijn premie omhoog is gegaan met €35. Naar aanleiding hiervan contact proberen op te nemen via de chat, een uur op reactie gewacht en vervolgens word ik eruit gegooid omdat ik 1 min de tijd krijg te reageren met mijn polisnummer.. opnieuw contact gezocht, maar bij gebrek aan kennis was het beter te bellen. Dit gedaan, bleek er alsnog gebrek aan kennis vanuit Allsecur: ik zou uiterlijk dezelfde middag door een professional teruggebeld worden> niet gebeurd. Een dag later hetzelfde verhaal.. Maandag ga ik zelf maar bellen dat ik per direct mijn verzekering ga opzeggen.


JW

17 januari 2020

Telefonisch contact met klantenservice is onmogelijk. Wijzigen verzekering kan alleen telefonisch. Daarom maar bij een andere maatschappij een andere autoverzekering afgesloten omdat er niets anders op zat.


anoniem

13 januari 2020

Probeer in contact met ze te komen maar dit is onmogelijk