icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Verzekeruzelf.nl extra voordelig

Nieuws
|
Wie vanaf 4 maart een Verzekeruzelf.nl autoverzekering afsluit, krijgt het eerste jaar 10% extra korting.
Gerard Kroon

Gerard Kroon , Expert Geld & Verzekeringen Gepubliceerd op: 4 maart 2015

VUZ logo

De korting van 10% geldt voor elke hoofddekking (WA, beperkt casco of volledig casco), maar niet voor een eventuele aanvullende dekking. Om in aanmerking te komen voor de korting, moet de verzekering worden aangevraagd via de Autoverzekering Vergelijker. Na een looptijd van 12 maanden vervalt de korting automatisch.

Verzekeruzelf.nl

Verzekeruzelf.nl is opgericht in 2001 als online verzekeraar en is onderdeel van online verzekeringsplatform Intrasurance. De verzekeringen kennen geen opzegtermijn of vaste looptijd. Let wel op: de korting geldt alleen voor het eerste jaar, daarna niet meer.

Vond je dit artikel interessant?

Blijf per e-mail op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.