icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Verzekeraar WitGeld in een nieuw jasje

Nieuws
|
Online-verzekeraar WitGeld heeft zijn autoverzekeringen vernieuwd en beloont schadevrij rijden nu ook met een bonus-malusladder. Daarnaast zijn sommige dekkingen optioneel af te sluiten.
Sandra Mul

Sandra Mul   Expert autoverzekeringenGepubliceerd op:9 juli 2013

De nieuwe WitGeld autoverzekering kan worden uitgerust met pechhulp, een nieuwwaarderegeling van 3 jaar (of occasionwaarderegeling) en een tweede gezinsautoregeling. De basisdekking is dan beperkter, maar tegen een premietoeslag bij te verzekeren. WitGeld stelt dat 'gezinsmannen of vrouwen' voordeliger uit zullen zijn met de nieuwe autoverzekering. Bestaande klanten behouden hun premie of krijgen korting op de premie. Ook werkt de verzekeraar vanaf heden met een bonus-malusladder met 20 treden en een maximum no-claimkorting van 85%. Op de hoogste trede is je val na één schade beperkt en behoud je dit maximum.

Vergelijk

Vergelijk de vernieuwde WitGeld polissen met andere autoverzekeringen via onze Autoverzekering Vergelijker.

Schrijf je in voor onze gratis e-mails

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
In onze privacyverklaring lees je hoe we omgaan met je persoonsgegevens en e-mails voor je personaliseren. Afmelden kan altijd.

Test autoverzekeringen