icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Verzekeraar WitGeld in een nieuw jasje

Nieuws
|
Online-verzekeraar WitGeld heeft zijn autoverzekeringen vernieuwd en beloont schadevrij rijden nu ook met een bonus-malusladder. Daarnaast zijn sommige dekkingen optioneel af te sluiten.
Gerard Kroon

Gerard Kroon , Expert Geld & Verzekeringen Gepubliceerd op: 9 juli 2013

De nieuwe WitGeld autoverzekering kan worden uitgerust met pechhulp, een nieuwwaarderegeling van 3 jaar (of occasionwaarderegeling) en een tweede gezinsautoregeling. De basisdekking is dan beperkter, maar tegen een premietoeslag bij te verzekeren. WitGeld stelt dat 'gezinsmannen of vrouwen' voordeliger uit zullen zijn met de nieuwe autoverzekering. Bestaande klanten behouden hun premie of krijgen korting op de premie. Ook werkt de verzekeraar vanaf heden met een bonus-malusladder met 20 treden en een maximum no-claimkorting van 85%. Op de hoogste trede is je val na één schade beperkt en behoud je dit maximum.

Vergelijk

Vergelijk de vernieuwde WitGeld polissen met andere autoverzekeringen via onze Autoverzekering Vergelijker.

Vond je dit artikel interessant?

Blijf per e-mail op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.