icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Afsluiten autoverzekeringen van Zelf.nl

Nieuws
|
Via de Autoverzekeringvergelijker kun je autopolissen van Zelf.nl nu vergelijken en afsluiten.
Gerard Kroon

Gerard Kroon , Expert Geld & Verzekeringen Gepubliceerd op: 17 oktober 2013

Zelf_nlZelf.nl is een online verzekeraar en is onder de vlag van SNS Reaal staatseigendom. De allriskdekking van Zelf.nl wordt door de Consumentenbond beoordeeld met een 7,4. De casco-autopolissen van Zelf.nl bieden een nieuwaardedekking voor 12 maanden, auto’s van 1 jaar of ouder krijgen 110% van de verkoopwaarde uitgekeerd. Daarnaast is hulp bij pech langs de weg onbeperkt gedekt.

Een van de nadelen is dat er geen occasionwaarderegeling is en je geen standaard vervangend vervoer krijgt bij pech. Bij de Zelf.nl-autoverzekeringen kan aanvullende pechhulp dekking worden afgesloten van Route Mobiel. De maximum aanvangsleeftijd voor de autoverzekeringen is 80 jaar.

Via de Autoverzekering Vergelijker kun je de polissen van Zelf.nl direct vergelijken en afsluiten!

Vond je dit artikel interessant?

Blijf per e-mail op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.