icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Kasboek 'Tim' van ING klaar voor gebruik

Nieuws
|
'Tim', zo heet het online huishoudboekje van ING dat de komende maanden gefaseerd wordt ingevoerd onder klanten van de bank. Het staat voor 'Transacties Inzichtelijk Maken' en is het eerste kasboek dat door een bank wordt aangeboden.
Ingrid Zuurmond

Ingrid Zuurmond , Expert Geld & Verzekering Gepubliceerd op: 4 mei 2010

De drie miljoen internetbankierende ING-klanten kunnen er in 2010 gratis mee kennismaken. Na deze periode zal ING de dienst aanbieden voor €0,75 per maand. ''We verwachten dat het aantal gebruikers dagelijks zal toenemen met enkele tienduizenden,'' vertelt woordvoerder Marie-Louise Oster Mazel. ''Wie zich het eerst aanmeldt, kan er het eerste gebruik van maken''.

Tim is gekoppeld aan de betaalrekening en rubriceert inkomsten en uitgaven automatisch in diverse categorieën zoals boodschappen en woonlasten. Je ziet snel of er te weinig binnenkomt of te veel uitgaat en je kunt je bestedingspatroon anoniem vergelijken met andere gebruikers. Wie schrikt van het resultaat kan vervolgens budgetten maken voor bijvoorbeeld de boodschappen. Te veel uitgegeven? Geef je dan op om voortaan een seintje te krijgen via e-mail als je een budget overschrijdt.

Vond je dit artikel interessant?

Blijf per e-mail op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.

Vergelijk betaalrekeningen