icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Kasboek 'Tim' van ING klaar voor gebruik

Nieuws
|
'Tim', zo heet het online huishoudboekje van ING dat de komende maanden gefaseerd wordt ingevoerd onder klanten van de bank. Het staat voor 'Transacties Inzichtelijk Maken' en is het eerste kasboek dat door een bank wordt aangeboden.
ingrid zuurmond 2

Ingrid Zuurmond   Expert betaalrekeningenGepubliceerd op:4 mei 2010

De drie miljoen internetbankierende ING-klanten kunnen er in 2010 gratis mee kennismaken. Na deze periode zal ING de dienst aanbieden voor €0,75 per maand. ''We verwachten dat het aantal gebruikers dagelijks zal toenemen met enkele tienduizenden,'' vertelt woordvoerder Marie-Louise Oster Mazel. ''Wie zich het eerst aanmeldt, kan er het eerste gebruik van maken''.

Tim is gekoppeld aan de betaalrekening en rubriceert inkomsten en uitgaven automatisch in diverse categorieën zoals boodschappen en woonlasten. Je ziet snel of er te weinig binnenkomt of te veel uitgaat en je kunt je bestedingspatroon anoniem vergelijken met andere gebruikers. Wie schrikt van het resultaat kan vervolgens budgetten maken voor bijvoorbeeld de boodschappen. Te veel uitgegeven? Geef je dan op om voortaan een seintje te krijgen via e-mail als je een budget overschrijdt.

Schrijf je in voor onze gratis e-mails

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
In onze privacyverklaring lees je hoe we omgaan met je persoonsgegevens en e-mails voor je personaliseren. Afmelden kan altijd.