icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Goedkope e-reader van Archos

Nieuws
|
Archos introduceert een e-reader voor €80. Hij heeft een 17 cm (7 inch) kleurenbeeldscherm en is ook een audio- en videospeler.
Stefan Vrijdag

Stefan Vrijdag , Expert Elektronica Gepubliceerd op: 29 april 2011

Het apparaat is 1,3 centimeter dik, weegt 330 gram en heeft standaard 4 GB aan intern geheugen, goed voor honderden e-books. Er kan daarnaast met een extra SD-geheugenkaart tot 16 GB worden toegevoegd. De e-reader ondersteunt gangbare bestandsformaten als ePub en pdf voor e-books, mp3 voor muziek, jpg voor foto’s en avi voor film. He apparaat heeft ook een usbaansluiting. De Archos 70 E-Reader is onder andere te koop bij Media Markt en Dixons.

Vond je dit artikel interessant?

Blijf per e-mail op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.