icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

IFA-nieuws: Sony PRS-T2

Nieuws
|
Onderzoekers van de Consumentenbond zijn momenteel op de IFA in Berlijn, één van de grootste 'consumer electronics' beurzen ter wereld. Daar kregen we de kans om de PRS-T2, de nieuwe e-reader van Sony, te bekijken.
Stefan Vrijdag

Stefan Vrijdag , Expert Elektronica Gepubliceerd op: 1 september 2012

En de eerste indruk is positief: de PRS-T2 lijkt heel erg op zijn voorganger, maar een van de grootste manco's van de PRS-T1, de spiegelende rand, is in ieder geval aangepast. De zwarte versie van de PRS-T1 heeft een matte afwerking, die er veel beter uitziet. De rode en de witte variant hebben trouwens nog steeds wel een spiegelende rand.

Sony PRS-T2 e-readerVan de overige vernieuwingen hebben we niet veel kunnen zien op de demomodellen van de IFA, maar volgende week wordt de PRS-T2 uitvoerig door ons getest.

Vond je dit artikel interessant?

Blijf per e-mail op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.