icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
energievergelijker

Beperkt aanbod

Vanwege onrust op de energiemarkt is het aanbod in de energievergelijker beperkt. De vergelijker kan zelfs leeg zijn. We proberen nog een goed aanbod te krijgen voor het nieuwe Energiecollectief.
Schrijf je in

Vergunning leverancier Orro ingetrokken

Nieuws
|
De vergunning van energieleverancier Orro is door toezichthouder NMA ingetrokken omdat het bedrijf financiële problemen heeft. Klanten hoeven niet bang te zijn dat ze worden afgesloten van energie.
Peter van der Wilt

Peter van der Wilt , Expert Energie Gepubliceerd op: 20 december 2012

Energieleverancier Orro is op het randje van een faillissement. Toezichthouder NMA heeft de vergunning om stroom en gas te leveren daarom ingetrokken.  Klanten hoeven niet bang te zijn dat ze tijdens de feestdagen in het donker en in de kou komen te zitten. De levering van stroom en gas gaat gewoon door.

Er wordt gezocht naar een oplossing voor de klanten van Orro, bijvoorbeeld dat een nieuwe leverancier alle klanten overneemt, of dat ze verdeeld worden over een aantal leveranciers. De oplossing wordt in de komende tien dagen verwacht. Gedurende deze tien dagen kunnen klanten niet naar een andere leverancier overstappen. Daarna kan dit wel.

Op www.consuwijzer.nl word je op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen.

Bron: NMA

Schrijf je in voor onze e-mails

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.