icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Vergunning leverancier Orro ingetrokken

Nieuws
|
De vergunning van energieleverancier Orro is door toezichthouder NMA ingetrokken omdat het bedrijf financiële problemen heeft. Klanten hoeven niet bang te zijn dat ze worden afgesloten van energie.
Christiaan Doolaard

Christiaan Doolaard   Expert energieGepubliceerd op:20 december 2012

Energieleverancier Orro is op het randje van een faillissement. Toezichthouder NMA heeft de vergunning om stroom en gas te leveren daarom ingetrokken.  Klanten hoeven niet bang te zijn dat ze tijdens de feestdagen in het donker en in de kou komen te zitten. De levering van stroom en gas gaat gewoon door.

Er wordt gezocht naar een oplossing voor de klanten van Orro, bijvoorbeeld dat een nieuwe leverancier alle klanten overneemt, of dat ze verdeeld worden over een aantal leveranciers. De oplossing wordt in de komende tien dagen verwacht. Gedurende deze tien dagen kunnen klanten niet naar een andere leverancier overstappen. Daarna kan dit wel.

Op www.consuwijzer.nl word je op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen.

Bron: NMA

Schrijf je in voor onze gratis e-mails

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
In onze privacyverklaring lees je hoe we omgaan met je persoonsgegevens en e-mails voor je personaliseren. Afmelden kan altijd.