icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van energieleverancier Powerpeers


Powerpeers energieleverancier

Totaalscore

4 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Financiële afhandeling
4 reviews

J.W

26 juni 2023

Bedrijf heeft 2 maal 190,-- overheidscompensatie uitbetaald.(nov./dec. 2022) daarna heeft het Bedrijf de de overheidsoverheids compensatie (2x 190,--) op mijn jaarafrekening van mijn opbrengsten (zonnepanelen) afgetrokken (380,-- euro). Dit is vlgns mij ( en de rijksoverheid ) een overheidscompensatie regeling aan de klant en niet aan het bedrijf. Het bedrijf is de tussenpersoon.


Wouter

13 maart 2023

Ivm drastisch lagere tarieven destijds van Greenchoice overgestapt op Powerpeers. Al snel liep ik tegen problemen aan met hun website en app. Verbruiks data komt laat binnen, de site is traag en je ziet stukjes van de techniek (markup) voorbij flitsen. Na een verhuizing bleef het oude adres steevast de begin pagina en de app ondersteunt slechts een adres, wat je raad het al, ons oude adres was. Na nog verdere tariefverhogingen zijn we terug naar Greenchoice gegaan. Geen aanrader.


Gj

7 maart 2023

Tot op heden geen al te hoge pet op van dit bedrijf, jaarrekening gekregen en gelijk gereclameerd moest 1200 bij betalen, alles op de rekening leek te kloppen qua meterstanden maar op 1 januari van 2023 hebben ze op 1 dag ca 800kwh gebruikt hebben volgens de kwh meter die ca 8 en ook deze stond op de rekening hier voor werd ook nog eens de volle mep gerekend terwijl het energie plafond al in werking was van ,40 cent ook werd de terug geleverde energie voor het gemak niet genoteerd. Ik hoefde de rekening niet te betalen en er zou een nieuwe komen nu ruim een maand later nog geen rekening wel een mail of ik even het openstaande bedrag wil betalen, mag met ideal niet dus.


Voyager

1 augustus 2022

Mijn ervarning is vriendelijke klantenservice per telefoon en email. Vragen worden snel en accuraat beantwoord. Hoge terug leverings vergoeding. Wat goed nieuws is voor zonnenpanelen houders. Contract is duidelijk en overzichtelijk. Je kunt zelf je maand premie aanpassen.