icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Powerpeers energieleverancier


Reviewscore: | Bekijk reviews

Overweeg je over te stappen van energieleverancier? Vergelijken loont en je kunt tot honderden euro's per jaar besparen! Vergelijk energieleveranciers, waaronder Powerpeers. Een nieuwe energieleverancier kiezen en overstappen kan gemakkelijk met de Energievergelijker van de Consumentenbond. Wanneer je kiest om over te stappen naar Powerpeers, dan regelen wij de overstap.

Powerpeers 

Is Powerpeers ook de beste en voordeligste keus in jouw persoonlijke situatie? Vergelijk Powerpeers met andere energieaanbieders in de Energievergelijker van de Consumentenbond. Zoek de energieaanbieder die het meeste waar voor je geld biedt. Vergelijk energieleveranciers op tarieven en kwaliteit. 

Overstappen naar Powerpeers

Powerpeers is een energieleverancier waarbij klanten stroom met elkaar kunnen delen. Als klant zonder zonnepanelen krijg je bijvoorbeeld stroom van klanten met zonnepanelen. Dit wordt aangevuld met andere lokale energiebronnen zoals zonneparken of windmolens. Powerpeers is een dochteronderming van Vattenfall. Bekijk Powerpeers en andere leveranciers in onze Energievergelijker

Contactgegevens Powerpeers

Online Klantenservice
Website https://www.powerpeers.nl/
Telefoon 020 2202300
Adres

Powerpeers
Hoekenrode 8,
1102 BR Amsterdam

Meer weten over andere energieleveranciers