icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Ga naar hoofdinhoud

Budget Energie energieleverancier


Reviewscore: | Bekijk reviews
budget-energie

Overweeg je over te stappen van energieleverancier? Vergelijken loont en je kunt tot honderden euro's per jaar besparen! Vergelijk energieleveranciers, waaronder Budget Energie. Een nieuwe energieleverancier kiezen en overstappen kan gemakkelijk met de Energievergelijker van de Consumentenbond. Wanneer je kiest om over te stappen naar Budget Energie energie, dan regelen wij de overstap.

Budget Energie energie

Is Budget Energie energie ook de beste en voordeligste keus in jouw persoonlijke situatie? Vergelijk Budget Energie met andere energieaanbieders in de Energievergelijker van de Consumentenbond. Zoek de energieaanbieder die het meeste waar voor je geld biedt. Vergelijk energieleveranciers op tarieven en kwaliteit. 

Overstappen naar Budget Energie energie

De Consumentenbond test energieleveranciers als Budget Energie op prijs, kwaliteit en duurzaamheid. We vragen de klanten van Budget Energie wat ze van hun leverancier vinden. Naast een algemeen rapportcijfer wordt gelet op een aantal deelaspecten, zoals telefonische bereikbaarheid en juistheid van de nota. Ook testen wij de klantenservices en duurzaamheid van de energiebedrijven. Alle cijfers, en een totaaloordeel, kun je zien in de Energievergelijker.

Budget Energie is een relatief nieuwe energieleverancier. In het klanttevredenheidsonderzoek dat de Consumentenbond jaarlijks houdt, scoort Budget Energie een 6,9. Zie voor de scores op onder andere klantvriendelijkheid en juistheid van de jaarnota onze Energievergelijker. Daarin staan ook de scores op duurzaamheid van de elektriciteit van Budget Energie.

Contactgegevens Budget Energie

Online Contactformulier
Website http://www.budgetenergie.nl/
Adres Budget Energie
Vijzelstraat 20
1017 HK Amsterdam