icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Ga naar hoofdinhoud

Oxxio energieleverancier


Reviewscore: | Bekijk reviews
oxxio

Overweeg je over te stappen van energieleverancier? Vergelijken loont en je kunt tot honderden euro's per jaar besparen! Vergelijk energieleveranciers, waaronder Oxxio. Een nieuwe energieleverancier kiezen en overstappen kan gemakkelijk met de Energievergelijker van de Consumentenbond. Wanneer je kiest om over te stappen naar Oxxio energie, dan regelen wij de overstap.

Oxxio energie

Is Oxxio energie ook de beste en voordeligste keus in jouw persoonlijke situatie? Vergelijk Oxxio met andere energieaanbieders in de Energievergelijker van de Consumentenbond. Zoek de energieaanbieder die het meeste waar voor je geld biedt. Vergelijk energieleveranciers op tarieven en kwaliteit. 

Overstappen naar Oxxio energie

De Consumentenbond test energieleveranciers als Oxxio op prijs, kwaliteit en duurzaamheid. We vragen de klanten van Oxxio wat ze van hun leverancier vinden. Naast een algemeen rapportcijfer wordt gelet op een aantal deelaspecten, zoals telefonische bereikbaarheid en juistheid van de nota. Ook testen wij de klantenservices en duurzaamheid van de energiebedrijven. Alle cijfers, en een totaaloordeel, kun je zien in de Energievergelijker.

Oxxio is onderdeel van Eneco. In het klanttevredenheidsonderzoek dat de Consumentenbond jaarlijks houdt, scoort Oxxio een 6,4. Zie voor de scores op onder andere klantvriendelijkheid en juistheid van de jaarnota onze Energievergelijker. Daar staan ook de scores op duurzaamheid van de elektriciteit van Oxxio.

Contactgegevens Oxxio

Online Contactformulier
Website http://www.oxxio.nl/
Adres Oxxio
Marathon 5
1213 PC Hilversum