icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

United Consumers energieleverancier


Reviewscore: | Bekijk reviews

Overweeg je over te stappen van energieleverancier? Vergelijken loont en je kunt tot honderden euro's per jaar besparen! Vergelijk energieleveranciers, waaronder United Consumers. Een nieuwe energieleverancier kiezen en overstappen kan gemakkelijk met de Energievergelijker van de Consumentenbond. Wanneer je kiest om over te stappen naar United Consumers, dan regelen wij de overstap.

United Consumers 

Is United Consumers ook de beste en voordeligste keus in jouw persoonlijke situatie? Vergelijk United Consumers met andere energieaanbieders in de Energievergelijker van de Consumentenbond. Zoek de energieaanbieder die het meeste waar voor je geld biedt. Vergelijk energieleveranciers op tarieven en kwaliteit. 

Overstappen naar UnitedConsumers energie

UnitedConsumers is een consumentencollectief voor energie, zorgverzekeringen, autoverzekeringen, telefoonabonnementen en tanken met korting. Het bedrijf begon eind jaren '90 toen de brandstofprijzen hoog waren en het via internet korting op tanken aanbood. Bekijk UnitedConsumers energie en andere energieleveranciers in onze Energievergelijker

Contactgegevens UnitedConsumers energie

Contact Klantenservice
Website http://www.unitedconsumers.com/
Telefoonnummer 040 235 05 60
Adres UnitedConsumers Energie
Luchthavenweg 20
5657 EB Eindhoven

Meer weten over andere energieleveranciers