icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Ga naar hoofdinhoud

Eneco energieleverancier


Reviewscore: | Bekijk reviews
eneco

Overweeg je over te stappen van energieleverancier? Vergelijken loont en je kunt tot honderden euro's per jaar besparen! Vergelijk energieleveranciers, waaronder Eneco. Een nieuwe energieleverancier kiezen en overstappen kan gemakkelijk met de Energievergelijker van de Consumentenbond. Wanneer je kiest om over te stappen naar Eneco energie, dan regelen wij de overstap.

Eneco energie

Is Eneco energie ook de beste en voordeligste keus in jouw persoonlijke situatie? Vergelijk Eneco met andere energieaanbieders in de Energievergelijker van de Consumentenbond. Zoek de energieaanbieder die het meeste waar voor je geld biedt. Vergelijk energieleveranciers op tarieven en kwaliteit. 

Eneco produceert elektriciteit en levert elektriciteit en gas. Het bedrijf is actief in Nederland en België. In het klanttevredenheidsonderzoek dat de Consumentenbond jaarlijks houdt, scoort Eneco een 6,9. Zie voor de scores op onder andere klantvriendelijkheid en juistheid van de jaarnota onze Energievergelijker. Daar staan ook de scores op duurzaamheid van de elektriciteit van Eneco.

Overstappen naar Eneco energie

De Consumentenbond test energieleveranciers als Eneco op prijs, kwaliteit en duurzaamheid. We vragen de klanten van Eneco wat ze van hun leverancier vinden. Naast een algemeen rapportcijfer wordt gelet op een aantal deelaspecten, zoals telefonische bereikbaarheid en juistheid van de nota. Ook testen wij de klantenservices en duurzaamheid van de energiebedrijven. Alle cijfers, en een totaaloordeel, kun je zien in de Energievergelijker.

Contactgegevens Eneco

Online Contactformulier
Website http://www.eneco.nl/
Adres Eneco
Marten Meesweg 25
3068 AV Rotterdam

Meer weten over andere energieleveranciers? Bekijk onze pagina's over Essent en Greenchoice.