icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Van hypotheek tot verhuisdoos |

Stap voor stap naar je nieuwe huis.

icoon nieuw huis

Energiedirect.nl energieleverancier

energie-direct-nl

Overweeg je over te stappen van energieleverancier? Vergelijken loont en je kunt tot honderden euro's per jaar besparen! Vergelijk energieleveranciers, waaronder Energiedirect.nl. Een nieuwe energieleverancier kiezen en overstappen kan gemakkelijk met de Energievergelijker van de Consumentenbond. Wanneer je kiest om over te stappen naar Energiedirect.nl energie, dan regelen wij de overstap.

Ga voor samen inkopen met ons Energiecollectief...

  • je ontvangt een kant-en-klaar aanbod

Doe mee

of vergelijk zelf met onze Energievergelijker

  • kies het contract dat het beste bij je past

Vergelijk alle leveranciers

Energiedirect.nl energie

Is Energiedirect.nl energie ook de beste en voordeligste keus in jouw persoonlijke situatie? Vergelijk Energiedirect.nl met andere energieaanbieders in de energievergelijker van de Consumentenbond. Zoek de energieaanbieder die het meeste waar voor je geld biedt. Vergelijk de leveranciers op tarieven en kwaliteit. 

Overstappen naar Energiedirect.nl energie

De Consumentenbond test energieleveranciers als Energiedirect.nl op prijs, kwaliteit en duurzaamheid. We vragen de klanten van Energiedirect.nl wat ze van hun leverancier vinden. Naast een algemeen rapportcijfer wordt gelet op een aantal deelaspecten, zoals telefonische bereikbaarheid en juistheid van de nota. Ook testen wij de klantenservices en duurzaamheid van de energiebedrijven. Alle cijfers, en een totaaloordeel, kun je zien in de Energievergelijker.

Energiedirect.nl is, net als Essent, onderdeel van het Duitse bedrijf RWE. In het klanttevredenheidsonderzoek dat de Consumentenbond jaarlijks houdt, scoort Energiedirect.nl een 6,6. Zie voor de scores op onder andere klantvriendelijkheid en juistheid van de jaarnota onze Energievergelijker. Daar staan ook de scores op duurzaamheid van de elektriciteit van Energiedirect.nl.

Contactgegevens Energiedirect.nl

Online Contactformulier
Website http://www.energiedirect.nl/
Adres Energiedirect.nl
Willemsplein 4
5211 AK 's-Hertogenbosch