icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Energiedirect energieleverancier


Reviewscore: | Bekijk reviews
energie-direct-nl

Overweeg je over te stappen van energieleverancier? Vergelijken loont en je kunt tot honderden euro's per jaar besparen! Vergelijk energieleveranciers, waaronder Energiedirect. Een nieuwe energieleverancier kiezen en overstappen kan gemakkelijk met de Energievergelijker van de Consumentenbond. Wanneer je kiest om over te stappen naar Energiedirect energie, dan regelen wij de overstap.

Energiedirect energie

Is Energiedirect energie ook de beste en voordeligste keus in jouw persoonlijke situatie? Vergelijk Energiedirect met andere energieaanbieders in de Energievergelijker van de Consumentenbond. Zoek de energieaanbieder die het meeste waar voor je geld biedt. Vergelijk energieleveranciers op tarieven en kwaliteit. 

Overstappen naar Energiedirect.nl energie

De Consumentenbond test energieleveranciers als Energiedirect.nl op prijs, kwaliteit en duurzaamheid. We vragen de klanten van Energiedirect.nl wat ze van hun leverancier vinden. Naast een algemeen rapportcijfer wordt gelet op een aantal deelaspecten, zoals telefonische bereikbaarheid en juistheid van de nota. Ook testen wij de klantenservices en duurzaamheid van de energiebedrijven. Alle cijfers, en een totaaloordeel, kun je zien in de Energievergelijker.

Energiedirect.nl is, net als Essent, onderdeel van het Duitse bedrijf RWE. In het klanttevredenheidsonderzoek dat de Consumentenbond jaarlijks houdt, scoort Energiedirect.nl een 6,6. Zie voor de scores op onder andere klantvriendelijkheid en juistheid van de jaarnota onze Energievergelijker. Daar staan ook de scores op duurzaamheid van de elektriciteit van Energiedirect.nl.

Contactgegevens Energiedirect.nl

Online Contactformulier
Website http://www.energiedirect.nl/
Adres Energiedirect.nl
Willemsplein 4
5211 AK 's-Hertogenbosch