icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Ga naar hoofdinhoud

Essent energieleverancier


Reviewscore: | Bekijk reviews
essent

Overweeg je over te stappen van energieleverancier? Vergelijken loont en je kunt tot honderden euro's per jaar besparen! Vergelijk energieleveranciers, waaronder Essent. Een nieuwe energieleverancier kiezen en overstappen kan gemakkelijk met de Energievergelijker van de Consumentenbond. Wanneer je kiest om over te stappen naar Essent energie, dan regelen wij de overstap.

Essent energie

Is Essent energie ook de beste en voordeligste keus in jouw persoonlijke situatie? Vergelijk Essent met andere energieaanbieders in de Energievergelijker van de Consumentenbond. Zoek de energieaanbieder die het meeste waar voor je geld biedt. Vergelijk energieleveranciers op tarieven en kwaliteit. 

Essent is, net als Energiedirect.nl, onderdeel van het Duitse bedrijf RWE. Essent is producent van elektriciteit en levert elektriciteit en gas. In het klanttevredenheidsonderzoek dat de Consumentenbond jaarlijks houdt, scoort Essent een 6,3. Zie voor de scores op onder andere klantvriendelijkheid en juistheid van de jaarnota onze Energievergelijker. Daar staan ook de scores op duurzaamheid van de elektriciteit van Essent.

Overstappen naar Essent energie

De Consumentenbond test energieleveranciers als Essent op prijs, kwaliteit en duurzaamheid. We vragen de klanten van Essent wat ze van hun leverancier vinden. Naast een algemeen rapportcijfer wordt gelet op een aantal deelaspecten, zoals telefonische bereikbaarheid en juistheid van de nota. Ook testen wij de klantenservices en duurzaamheid van de energiebedrijven. Alle cijfers, en een totaaloordeel, kun je zien in de Energievergelijker.

Contactgegevens Essent

Online Contactformulier
Website http://www.essent.nl/
Adres Essent
Willemsplein 4
5211 AK 's-Hertogenbosch

Meer weten over andere energieleveranciers? Bekijk onze pagina's over Eneco en Greenchoice.