icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Coolblue energieleverancier


Reviewscore: | Bekijk reviews

Overweeg je over te stappen van energieleverancier? Vergelijken loont en je kunt tot honderden euro's per jaar besparen! Vergelijk energieleveranciers, waaronder Coolblue. Een nieuwe energieleverancier kiezen en overstappen kan gemakkelijk met de Energievergelijker van de Consumentenbond. Wanneer je kiest om over te stappen naar Coolblue, dan regelen wij de overstap.

Coolblue 

Is Coolblue ook de beste en voordeligste keus in jouw persoonlijke situatie? Vergelijk Coolblue met andere energieaanbieders in de Energievergelijker van de Consumentenbond. Zoek de energieaanbieder die het meeste waar voor je geld biedt. Vergelijk energieleveranciers op tarieven en kwaliteit. 

Overstappen naar Coolblue Energie

Coolblue mengde zich in 2021 in de energiemarkt door Servicehouse B.V. over te nemen. Zij leverden sinds 2014 stroom en gas via onder andere Noord Energie, HollandsStroom en GreenNL. Coolblue Energie levert 100% groen opgewekte stroom uit Nederland. Klanten van Coolblue Energie krijgen kortingen op energiebesparende producten bij Coolblue.

Contactgegevens Coolblue Energie

Online Stuur een e-mail
Website www.coolblue.nl/energie
Telefoonnummer 088 888 0403
Adres Coolblue Energie
St. Jacobsstraat 135
3511 BP, Utrecht