icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Engie energieleverancier

engie

Overweeg je over te stappen van energieleverancier? Vergelijken loont en je kunt tot honderden euro's per jaar besparen! Vergelijk energieleveranciers, waaronder Engie. Een nieuwe energieleverancier kiezen en overstappen kan gemakkelijk met de Energievergelijker van de Consumentenbond. Wanneer je kiest om over te stappen naar Engie energie, dan regelen wij de overstap.

Ga voor samen inkopen met ons Energiecollectief...

  • je ontvangt een kant-en-klaar aanbod

Doe mee

of vergelijk zelf met onze Energievergelijker

  • kies het contract dat het beste bij je past

Vergelijk alle leveranciers

Engie energie

Is Engie energie ook de beste en voordeligste keus in jouw persoonlijke situatie? Vergelijk Engie met andere energieaanbieders in de energievergelijker van de Consumentenbond. Zoek de energieaanbieder die het meeste waar voor je geld biedt. Vergelijk de leveranciers op tarieven en kwaliteit. 

Overstappen naar Engie energie

De Consumentenbond test energieleveranciers als Engie op prijs, kwaliteit en duurzaamheid. We vragen de klanten van Engie wat ze van hun leverancier vinden. Naast een algemeen rapportcijfer wordt gelet op een aantal deelaspecten, zoals telefonische bereikbaarheid en juistheid van de nota. Ook testen wij de klantenservices en duurzaamheid van de energiebedrijven. Alle cijfers, en een totaaloordeel, kun je zien in de Energievergelijker.

Engie is onderdeel van het internationale bedrijf GDF SUEZ. In het klanttevredenheidsonderzoek dat de Consumentenbond jaarlijks houdt, scoort Engie een 6,5. Zie voor de scores op onder andere klantvriendelijkheid en juistheid van de jaarnota onze Energievergelijker. Daar staan ook de scores op duurzaamheid van de elektriciteit van Engie.

Contactgegevens Engie

Online Contactformulier
Website http://www.engie-energie.nl/
Adres Engie
Grote Voort 291
8041 BL Zwolle