icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Van hypotheek tot verhuisdoos |

Stap voor stap naar je nieuwe huis.

icoon nieuw huis

Greenchoice energieleverancier

greenchoice

Overweeg je over te stappen van energieleverancier? Vergelijken loont en je kunt tot honderden euro's per jaar besparen! Vergelijk energieleveranciers, waaronder Greenchoice. Een nieuwe energieleverancier kiezen en overstappen kan gemakkelijk met de Energievergelijker van de Consumentenbond. Wanneer je kiest om over te stappen naar Greenchoice energie, dan regelen wij de overstap.

Ga voor samen inkopen met ons Energiecollectief...

  • je ontvangt een kant-en-klaar aanbod

Doe mee

of vergelijk zelf met onze Energievergelijker

  • kies het contract dat het beste bij je past

Vergelijk alle leveranciers

Greenchoice energie

Is Greenchoice energie ook de beste en voordeligste keus in jouw persoonlijke situatie? Vergelijk Greenchoice met andere energieaanbieders in de energievergelijker van de Consumentenbond. Zoek de energieaanbieder die het meeste waar voor je geld biedt. Vergelijk de leveranciers op tarieven en kwaliteit. 

Greenchoice is deels onderdeel van Eneco en deels van Energieconcurrent. In het klanttevredenheidsonderzoek dat de Consumentenbond jaarlijks houdt, scoort Greenchoice een 8,6. Zie voor de scores op klanttevredenheid en klantenservice onze Energievergelijker. Daar staan ook de scores op duurzaamheid van de elektriciteit van Greenchoice.

Overstappen naar Greenchoice energie

De Consumentenbond test energieleveranciers als Greenchoice op prijs, kwaliteit en duurzaamheid. We vragen de klanten van Greenchoice wat ze van hun leverancier vinden. Naast een algemeen rapportcijfer wordt gelet op een aantal deelaspecten, zoals telefonische bereikbaarheid en juistheid van de nota. Ook testen wij de klantenservices en duurzaamheid van de energiebedrijven. Alle cijfers, en een totaaloordeel, kun je zien in de Energievergelijker.

Contactgegevens Greenchoice

Online Contactformulier
Website http://www.greenchoice.nl/
Adres Greenchoice
Pieter de Hoochweg 111
3024 BG Rotterdam

Meer weten over andere energieleveranciers? Bekijk onze pagina's over Eneco en Essent.