icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Vandebron energieleverancier


Reviewscore: | Bekijk reviews
vandebron

Overweeg je over te stappen van energieleverancier? Vergelijken loont en je kunt tot honderden euro's per jaar besparen! Vergelijk energieleveranciers, waaronder Vandebron. Een nieuwe energieleverancier kiezen en overstappen kan gemakkelijk met de Energievergelijker van de Consumentenbond. Wanneer je kiest om over te stappen naar Vandebron energie, dan regelen wij de overstap.

Vandebron energie

Is Vandebron energie ook de beste en voordeligste keus in jouw persoonlijke situatie? Vergelijk Vandebron met andere energieaanbieders in de Energievergelijker van de Consumentenbond. Zoek de energieaanbieder die het meeste waar voor je geld biedt. Vergelijk energieleveranciers op tarieven en kwaliteit. 

Overstappen naar Vandebron energie

De Consumentenbond test energieleveranciers als Vandebron op prijs, kwaliteit en duurzaamheid. We vragen de klanten van Vandebron wat ze van hun leverancier vinden. Naast een algemeen rapportcijfer wordt gelet op een aantal deelaspecten, zoals telefonische bereikbaarheid en juistheid van de nota. Ook testen wij de klantenservices en duurzaamheid van de energiebedrijven. Alle cijfers, en een totaaloordeel, kun je zien in de Energievergelijker.

Bij Vandebron, opgericht in 2013, koop je energie rechstreeks van de boer. Je kunt zelf kiezen door welk duurzame energiebron jij je energie geleverd krijgt. In het klanttevredenheidsonderzoek dat de Consumentenbond jaarlijks houdt, scoort Vandebron een 8,2. Zie voor de scores op klanttevredenheid en klantenservice onze Energievergelijker.

Contactgegevens Vandebron

Telefoon (088) 0444 555
E-mail vragen@vandebron.nl
Website http://www.vandebron.nl/
Adres Vandebron
Herengracht 545
1017 BW Amsterdam