icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

Consumentenbond.nl

Inloggen

Vul een geldig e-mailadres in

Vul een wachtwoord in

Overweeg je over te stappen van energieleverancier? Vergelijken loont en je kunt tot honderden euro's per jaar besparen! Vergelijk energieleveranciers, waaronder HVC. Een nieuwe energieleverancier kiezen en overstappen kan gemakkelijk met de Energievergelijker van de Consumentenbond. Wanneer je kiest om over te stappen naar HVC energie, dan regelen wij de overstap.

Energiecollectief

Makkelijk, voordelig en vrijblijvend via het Energiecollectief.

Energievergelijker

Vergelijk leveranciers op prijs, looptijd en duurzaamheid.

HVC energie

Is HVC energie ook de beste en voordeligste keus in jouw persoonlijke situatie? Vergelijk HVC met andere energieaanbieders in de energievergelijker van de Consumentenbond. Zoek de energieaanbieder die het meeste waar voor je geld biedt. Vergelijk de leveranciers op tarieven en kwaliteit. 

Overstappen naar HVC energie

De Consumentenbond test energieleveranciers als HVC op prijs, kwaliteit en duurzaamheid.Deze cijfers, en een totaaloordeel, kun je zien in de Energievergelijker.

HVC is een kleine(re) energieleverancier, daarom hebben we geen klanttevredenheidscijfers over deze leverancier. Wel hebben we de duurzaamheid van dit bedrijf onderzocht. Het bedrijf scoort hierop een ruime voldoende (7,3).

Contactgegevens HVC

Online Contactformulier
Website http://www.hvcenergie.nl/
Adres

HVC
Jadestraat 1
1812 RD Alkmaar