icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
energievergelijker

Beperkt aanbod

Vanwege onrust op de energiemarkt is het aanbod in de energievergelijker beperkt. De vergelijker kan zelfs leeg zijn. We proberen nog een goed aanbod te krijgen voor het nieuwe Energiecollectief.
Schrijf je in

Groene test

Nieuws
|
Op Lifestyler.nl kun je zien hoe milieubewust je bent en wat je nog kunt verbeteren.
Peter van der Wilt

Peter van der Wilt , Expert Energie Gepubliceerd op: 20 januari 2011

In elke kozijn in huis dubbel glas plaatsen en het hele dak vol zonnepanelen zetten is helaas niet voor iedereen weggelegd. Op Lifestyler.nl kun je zien dat je met kleine aanpassingen in je leven al een stuk groener kunt zijn en je energierekening omlaag kunt brengen.

Op de website, ontwikkeld door TNO, vul je in de test vragen in over je levensstijl en interesses. Je krijgt vervolgens te zien hoe milieubewust je bent, hoeveel CO2 je uitstoot en of dit meer of minder is dan bij de gemiddelde Nederlander. Verder krijg je tips over hoe je, in jouw specifieke situatie, milieubewuster kunt worden.

Schrijf je in voor onze e-mails

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.