icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
energievergelijker

Beperkt aanbod

Vanwege onrust op de energiemarkt is het aanbod in de energievergelijker beperkt. De vergelijker kan zelfs leeg zijn. We proberen nog een goed aanbod te krijgen voor het nieuwe Energiecollectief.
Schrijf je in

Overstapcoach

Nieuws
|
Sinds kort heeft de overheidssite Consuwijzer een Overstapcoach energie. Consumenten kunnen jaarlijks tot wel bijna €500 besparen door over te stappen. Consuwijzer wil hierbij helpen.
Peter van der Wilt

Peter van der Wilt , Expert Energie Gepubliceerd op: 5 oktober 2012

De coach zet een aantal stappen overzichtelijk op een rij:

  1. Hoe zit de energierekening in elkaar en hoeveel betaal je nu?
  2. Hoeveel kun je besparen?
  3. Wanneer kun je overstappen zonder een boete te moeten betalen?
  4. Stap over via een energiebedrijf of een prijsvergelijker.

De coach is niet interactief. Je moet zelf de mogelijke besparing berekenen en de overstap regelen bij het  nieuwe energiebedrijf of een vergelijkingssite.

Via de Energievergelijker van de Consumentenbond kun je gemakkelijk berekenen wat in jouw situatie de voordeligste aanbieder is. Vervolgens is het overstappen via onze vergelijker zo geregeld.

De Overstapcoach is te vinden op www.consuwijzer.nl

Schrijf je in voor onze e-mails

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.