icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Nu ook handmatige espressomachines getest

Nieuws
|
Espresso-experts zweren bij handmatige machines waarbij de hand van de meester allesbepalend is. Maar kun je als onervaren espressozetter ook overweg met zo'n machine?
Irene la Faille

Irene la Faille , Expert Woning & Huishouden Gepubliceerd op: 2 juli 2012

Afgelopen tijd zijn 8 handmatige machines getest van o.a. Philips/Saeco, Gaggia en Quickmill. Onze bevindingen staan nu in de Vergelijker van espressomachines.

Uit de test blijkt dat o.a. op gebruiksgemak sommige machines wat steken laten vallen. Het vergt behoorlijk wat oefening en geduld om met deze machines een goede espresso te zetten. Wie er echt wat van wil maken kiest voor een wat duurdere machine en laat deze in de winkel goed demonstreren.

Vond je dit artikel interessant?

Blijf per e-mail op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.