icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Nespresso past algemene voorwaarden aan

Nieuws
|
Nespresso is door de Consumentenbond gewezen op het hanteren van een te korte klachttermijn (van 5 dagen) in hun algemene voorwaarden. Nespresso zet dit met een herziene versie van hun algemene voorwaarden recht.
Irene la Faille

Irene la Faille , Expert Woning & Huishouden Gepubliceerd op: 12 november 2013

In onze campagne Haal je recht besteedden we in oktober aandacht aan algemene voorwaarden. De wettelijk termijn voor het melden van gebreken, volgens artikel 7:23 lid 1 BW, werd niet duidelijk vermeld. Consumenten moeten op grond van de wet "binnen bekwame termijn" kunnen klagen, waarbij klagen binnen 2 maanden sowieso op tijd is. Nespresso heeft aangegeven de nieuwe versie van hun algemene voorwaarden zo spoedig mogelijk te gaan gebruiken op hun website en in de overige communicatie, waaronder de achterzijde van de facturen.

 

Vond je dit artikel interessant?

Blijf per e-mail op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.