icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Problemen met de Nespresso U

Nieuws
|
Over de Nespresso U zijn verschillende klachten binnen gekomen. Met name bij de lungo capsules blijkt de machine soms niet goed door te lopen en komen de cupjes wel erg ingedeukt uit de machine. We vroegen Nespresso om een reactie.
Irene La Faille

Irene la Faille   Expert espressomachinesGepubliceerd op:5 maart 2013


Nespresso geeft aan dat er inderdaad een probleem is, maar wijst er op dat dit geen veiligheidsprobleem betreft. Nespresso heeft wel besloten alle machines, die zich op dit moment in het centrale magazijn bevinden, te herstellen. Hiermee beperken ze het risico dat het probleem zich voordoet bij reeds geproduceerde modellen. Daarnaast hebben ze met ingang van januari van dit jaar aanpassingen gedaan aan het ontwerp zodat het probleem zich bij nieuw geproduceerde modellen niet zou moeten voordoen.

Consumenten die een defecte machine hebben kunnen de Nespresso Club bellen om een afspraak maken voor reparatie. Zij zullen tijdens de reparatieperiode een leenmachine krijgen.

Schrijf je in voor onze gratis e-mails

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
In onze privacyverklaring lees je hoe we omgaan met je persoonsgegevens en e-mails voor je personaliseren. Afmelden kan altijd.