icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Problemen met de Nespresso U

Nieuws
|
Over de Nespresso U zijn verschillende klachten binnen gekomen. Met name bij de lungo capsules blijkt de machine soms niet goed door te lopen en komen de cupjes wel erg ingedeukt uit de machine. We vroegen Nespresso om een reactie.
Irene la Faille

Irene la Faille , Expert Woning & Huishouden Gepubliceerd op: 5 maart 2013


Nespresso geeft aan dat er inderdaad een probleem is, maar wijst er op dat dit geen veiligheidsprobleem betreft. Nespresso heeft wel besloten alle machines, die zich op dit moment in het centrale magazijn bevinden, te herstellen. Hiermee beperken ze het risico dat het probleem zich voordoet bij reeds geproduceerde modellen. Daarnaast hebben ze met ingang van januari van dit jaar aanpassingen gedaan aan het ontwerp zodat het probleem zich bij nieuw geproduceerde modellen niet zou moeten voordoen.

Consumenten die een defecte machine hebben kunnen de Nespresso Club bellen om een afspraak maken voor reparatie. Zij zullen tijdens de reparatieperiode een leenmachine krijgen.

Vond je dit artikel interessant?

Blijf per e-mail op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.