icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Philips en Sara Lee samen tot en met 2020 met Senseo

Nieuws
|
Philips en Sara Lee hebben hun samenwerkingsverband verlengt tot en met 2020. Hiermee blijft Philips tot dan de exclusieve distributeur en producent van Senseo-apparaten.
Irene la Faille

Irene la Faille , Expert Woning & Huishouden Gepubliceerd op: 7 februari 2012

Sinds de introductie in 2001 zijn er meer dan 33 miljoen Senseo's verkocht. De markt voor oplossingen voor koffiezetapparaten op basis van porties blijft groeien. In 2011 werden er meer dan 15 miljoen apparaten verkocht. 20% meer dan het jaar ervoor.

Senseo - feiten en cijfers

  • In 2001 brachten Philips en Sara Lee gezamenlijk Senseo op de Nederlandse markt. Inmiddels wordt Senseo verkocht in 10 andere landen.
  • Van de 35 koffievarianten die Sara Lee aanbied zijn er meer dan 35 miljard pads wereldwijd verkocht.
  • In Nederland heeft 60% van de huishoudens een Senseo.

Bron: persbericht Philips 26 januari 2012

Vond je dit artikel interessant?

Blijf per e-mail op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.