icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Nu ook Severin getest

Nieuws
|
De Consumentenbond test vrijwel elke maand espresso machines. Deze maand is er weer een update met voor het eerst ook een model van Severin erbij.
Irene la Faille

Irene la Faille , Expert Woning & Huishouden Gepubliceerd op: 11 maart 2013

Uit onze laatst poll op de website is gebleken dat veel mensen niet meer dan 500 euro willen uitgeven aan een espresso apparaat. Voor volautomaten is dat een beetje de instapprijs, zo heeft die nieuw geteste Severin een richtprijs van 600 euro. Van de andere nieuw geteste volautomaten zijn de Delonghi's qua prijs iets aantrekkelijker en ze hebben de betere oordelen. De Krups en Philips Saeco zijn respectievelijk 100 tot bijna 200 euro duurder dan de Severin. De Miele's spannen dit keer echter de kroon met maar liefst 1200 euro.  In de testoordelen zorgen deze grote prijsverschillen echter niet voor heel grote verschillen in totaal testoordeel.

Voor de liefhebbers van cupsystemen hebben we nu de resultaten van de Krups Nespresso Essenza XN2140 Earth (80 euro) toegevoegd. Dit Nespresso model heeft een van onze predikaten verdient, welke? Log daarvoor in op onze productvergelijker.

Vond je dit artikel interessant?

Blijf per e-mail op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.