icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Nieuwe predikaten volautomaten espresso

Nieuws
|
Een paar keer per jaar testen we nieuw geintroduceerde espressomachines. Vaak zijn de verschillen ten opzichte van andere machines klein, maar dit keer is er bij de modellen van deze maand een model dat Beste uit de Test is geworden.
Irene La Faille

Irene la Faille   Expert espressomachinesGepubliceerd op:10 december 2014

Lange tijd voerde bij de volautomaten Delonghi de boventoon, maar de nieuwe Melitta Varianza neemt in december 2014 het stokje over van Delonghi. Opvallend aan deze machine van Melitta is dat je met verschillende typen bonen espresso kunt maken. Naast de gewone bonencontainer is er namelijk ook een aparte invoer waarin je genoeg bonen kunt doen voor een enkel kopje. De machine maalt na iedere zetbeurt helemaal leeg zodat er geen bonen achterblijven die voor een volgend kopje gemalen worden. Zo kun je voor elk kopje koffie de bonen naar wens gebruiken.

Volautomaten

Doordat deze Melitta Beste uit de Test is geworden, verandert ook de Beste koop bij de volautomaten. Welke dat is geworden is te lezen op onze adviespagina of bekijk de productvergelijker. Hier vind je ook resultaten van alle andere geteste machine en welke capsule machines het beste zijn.

Schrijf je in voor onze gratis e-mails

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
In onze privacyverklaring lees je hoe we omgaan met je persoonsgegevens en e-mails voor je personaliseren. Afmelden kan altijd.