icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Boevengilde op pad tijdens zomervakantie

Nieuws
|
Met het begin van de zomervakantie breken gouden tijden aan voor inbrekers. Oppassen geblazen dus!
Barbara van der Est profiel

Barbara van der Est   Expert Geld & VerzekeringGepubliceerd op:6 juli 2012

Inbrekers gebruiken slinkse trucjes om er achter te komen of iemand op vakantie is. Zo kwamen uit de Apeldoornse wijk De Heeze verschillende meldingen binnen over cocktailprikkers die in het slot van de voordeur of de sponning waren gestoken. Op deze manier kunnen inbrekers zien of de deur onlangs geopend is of niet. Op dezelfde manier worden ook wel een stukje papier, een plakbandje of iets dergelijks gebruikt.

Ziet u iets dergelijks bij uw eigen woning of een woning in de buurt, meld dit dan direct bij de plaatselijke politie. Als u zelf op vakantie gaat, meld dit dan bij buren en laat iemand liefst dagelijks even het huis van binnen inspecteren.

Lees hier hoe u korting kunt krijgen door zelf inbraakpreventiemaatregelen te nemen.

Meer tips over inbraakpreventie, in het bijzonder tijdens de vakantie? Zoek op internet onder 'inbraakpreventie' en 'politie'. 

Schrijf je in voor onze gratis e-mails

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
In onze privacyverklaring lees je hoe we omgaan met je persoonsgegevens en e-mails voor je personaliseren. Afmelden kan altijd.

Test inboedelverzekeringen