icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Boevengilde op pad tijdens zomervakantie

Nieuws
|
Met het begin van de zomervakantie breken gouden tijden aan voor inbrekers. Oppassen geblazen dus!
Rien Meijer

Rien Meijer , Expert Geld & Verzekering Gepubliceerd op: 6 juli 2012

Inbrekers gebruiken slinkse trucjes om er achter te komen of iemand op vakantie is. Zo kwamen uit de Apeldoornse wijk De Heeze verschillende meldingen binnen over cocktailprikkers die in het slot van de voordeur of de sponning waren gestoken. Op deze manier kunnen inbrekers zien of de deur onlangs geopend is of niet. Op dezelfde manier worden ook wel een stukje papier, een plakbandje of iets dergelijks gebruikt.

Ziet u iets dergelijks bij uw eigen woning of een woning in de buurt, meld dit dan direct bij de plaatselijke politie. Als u zelf op vakantie gaat, meld dit dan bij buren en laat iemand liefst dagelijks even het huis van binnen inspecteren.

Lees hier hoe u korting kunt krijgen door zelf inbraakpreventiemaatregelen te nemen.

Meer tips over inbraakpreventie, in het bijzonder tijdens de vakantie? Zoek op internet onder 'inbraakpreventie' en 'politie'. 

Vond je dit artikel interessant?

Blijf per e-mail op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.

Meer nieuws

Meer nieuws

Test inboedelverzekeringen