icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Zonnepanelen nu ook bij Aegon en Kruidvat gedekt

Nieuws
|
De opmars van zonnepanelen is voor veel verzekeraars aanleiding om de polisvoorwaarden van hun opstalverzekering tegen het licht te houden. Uit een onderzoek in de Consumentengids bleek dat zonnepanelen bij Aegon Online en Kruidvat niet verzekerd waren. Daar is per direct verandering ingekomen.
Barbara van der Est profiel

Barbara van der Est   Expert Geld & VerzekeringGepubliceerd op:30 maart 2015

Zonnepanelen vallen bij Aegon Online en Kruidvat 'per direct' onder de dekking van de opstalverzekering. Deze verzekeringen waren tot dusver de enige 2 waar schade aan de steeds populairdere zonnepanelen nog niet gedekt was. Dit bleek uit een artikel in de Consumentengids van maart 2015.

Bij de overige aanbieders vielen zonnepanelen wel onder de dekking van de opstalverzekering, zij het dat de voorwaarden inhoudelijk behoorlijk uiteen kunnen lopen.

Bron: Aegon

Bekijk ook de vergelijker met alle inboedel- en opstalverzekeringen.

Schrijf je in voor onze gratis e-mails

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
In onze privacyverklaring lees je hoe we omgaan met je persoonsgegevens en e-mails voor je personaliseren. Afmelden kan altijd.

Test inboedelverzekeringen