icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Zonnepanelen nu ook bij Aegon en Kruidvat gedekt

Nieuws
|
De opmars van zonnepanelen is voor veel verzekeraars aanleiding om de polisvoorwaarden van hun opstalverzekering tegen het licht te houden. Uit een onderzoek in de Consumentengids bleek dat zonnepanelen bij Aegon Online en Kruidvat niet verzekerd waren. Daar is per direct verandering ingekomen.
Rien Meijer

Rien Meijer , Expert Geld & Verzekering Gepubliceerd op: 30 maart 2015

Zonnepanelen vallen bij Aegon Online en Kruidvat 'per direct' onder de dekking van de opstalverzekering. Deze verzekeringen waren tot dusver de enige 2 waar schade aan de steeds populairdere zonnepanelen nog niet gedekt was. Dit bleek uit een artikel in de Consumentengids van maart 2015.

Bij de overige aanbieders vielen zonnepanelen wel onder de dekking van de opstalverzekering, zij het dat de voorwaarden inhoudelijk behoorlijk uiteen kunnen lopen.

Bron: Aegon

Bekijk ook de vergelijker met alle inboedel- en opstalverzekeringen.

Vond je dit artikel interessant?

Blijf per e-mail op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.

Meer nieuws

Meer nieuws

Test inboedelverzekeringen