icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Ga naar hoofdinhoud

Meld je klacht op Klachtenkompas

Via onze gratis dienst Klachtenkompas.nl brengen wij je klacht onder de aandacht van het bedrijf. En dat doen we al 10 jaar. Zodat jij een grotere kans krijgt op een oplossing. 

Blijf dus niet langer zitten met klachten. Ga voor een oplossing. Ga voor Klachtenkompas.

Meld je klacht

6300 aangesloten bedrijven

Met 6300 aangesloten bedrijven is de kans groot dat je klacht wordt opgepakt. Op Klachtenkompas.nl zijn grote en kleine bedrijven actief.

logo's 1200x600-

Los je probleem op met Klachtenkompas

 

1. Kies het bedrijf of dienstverlener

Vul op Klachtenkompas de naam van het bedrijf in het invulveld. Je ziet direct of een bedrijf op Klachtenkompas actief is. En hoeveel klachten er in de afgelopen 12 maanden zijn ingediend.

2. Schrijf je klacht

Vul het klachtenformulier in. Daarmee helpen we je met het opstellen van je klacht en wat je van het bedrijf als oplossing verwacht. Heb je een klacht-, factuur-, of track & tracenummer? Vul die dan ook in. Hiermee kan een bedrijf je sneller helpen.

3. Vul je gegevens in

Na het invullen van je klacht vragen we om een aantal gegevens. Je klacht wordt hierna zichtbaar. Dat betekent dat zowel het bedrijf als anderen je klacht kunnen zien. Persoonlijke gegevens delen we alleen met het bedrijf.

4. Klachtenkompas vraagt het bedrijf om te reageren

Zodra je klacht is geplaatst is het bedrijf aan zet. Klachtenkompas stuurt het bedrijf een melding dat de klacht online staat. En je krijgt van ons een e-mail als het bedrijf reageert.

5. Beoordeel je klacht

Laat anderen weten hoe je klacht is afgehandeld. Hoe meer beoordelingen, hoe beter we weten hoe het bedrijf presteert. Samen staan we sterk.

Bekijk klachten op Klachtenkompas

Op Klachtenkompas kun je zien of er klachten zijn ingediend over een bedrijf. En hoe het bedrijf met de klachten omgaat. Handig voordat je een aankoop doet of dienst afneemt.

Heb je moeite met het beschrijven van je probleem? Bekijk dan of andere consumenten dezelfde klacht hebben. En hoe die zaak is afgehandeld door het bedrijf. Dat helpt je bij het verwoorden van je eigen klacht en oplossing.

 

Kies een sector

Post- en pakket Telecom Reizen en vervoer Webshop

Hulp en persoonlijk juridisch advies

Geen reactie op je klacht of niet tevreden hoe het bedrijf het probleem heeft afgehandeld? Of ben je op zoek naar een andere oplossing voor je klacht?

Bel onze experts

Heb je problemen met bijvoorbeeld een aankoop, garantie of incasso? Onze juridisch experts helpen je op weg zodat je krijgt waar je recht op hebt. Als lid krijg je onbeperkt ijzersterk juridisch advies wanneer jij het nodig hebt.

Meer over

Bel een expert