icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Verrassingen op Huishoudbeurs en Negenmaandenbeurs

Nieuws
|
Het is vaak lastig kiezen uit het enorme aanbod van nieuwe producten en diensten. Wat is de Beste Koop, Beste uit de test of de voordeligste keuze? Het kan daarbij gaan om het kiezen van een energieleverancier, tablet, autozitje of veilig online shoppen. Om consumenten een handje te helpen staat de Consumentenbond ook in 2013 op de Huishoudbeurs en de Negenmaandenbeurs.
Noëlle van der Weel

Noëlle van der Weel , Expert Woning & Huishouden Gepubliceerd op: 1 februari 2013

Huishoudbeurs

Bezoekers van de stand op de huishoudbeurs kunnen meedoen aan een krasactie. Leden ontvangen gratis het magazine Miss Perfect en niet-leden kunnen, ter kennismaking, een gratis lidmaatschap voor twee maanden op de Consumentenbond nemen. De stand is in hal 7, standnummer 216.

Negenmaandenbeurs

Speciaal voor jonge gezinnen lanceert de Consumentenbond aan het begin van deze beurs een nieuw magazine. In de stand kunnen bezoekers gebruik maken van de speciale beursaanbieding voor dit magazine. De stand staat in hal 9, standnummer 106.

Beide beurzen worden gehouden in de Rai in Amsterdam. De Huishoudbeurs van 16 t/m 24 februari en de Negenmaandenbeurs van 20 t/m 24 februari. De openingstijden zijn dagelijks van 11.00 - 18.00 uur. Op 21 en 22 februari is het beursgebouw open tot 22.00 uur.

Vond je dit artikel interessant?

Blijf per e-mail op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.