icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Verrassingen op Huishoudbeurs en Negenmaandenbeurs

Nieuws
|
Het is vaak lastig kiezen uit het enorme aanbod van nieuwe producten en diensten. Wat is de Beste Koop, Beste uit de test of de voordeligste keuze? Het kan daarbij gaan om het kiezen van een energieleverancier, tablet, autozitje of veilig online shoppen. Om consumenten een handje te helpen staat de Consumentenbond ook in 2013 op de Huishoudbeurs en de Negenmaandenbeurs.
Noelle van der Weel-280px

Noëlle van der Weel   Expert kinderwagensGepubliceerd op:1 februari 2013

Huishoudbeurs

Bezoekers van de stand op de huishoudbeurs kunnen meedoen aan een krasactie. Leden ontvangen gratis het magazine Miss Perfect en niet-leden kunnen, ter kennismaking, een gratis lidmaatschap voor twee maanden op de Consumentenbond nemen. De stand is in hal 7, standnummer 216.

Negenmaandenbeurs

Speciaal voor jonge gezinnen lanceert de Consumentenbond aan het begin van deze beurs een nieuw magazine. In de stand kunnen bezoekers gebruik maken van de speciale beursaanbieding voor dit magazine. De stand staat in hal 9, standnummer 106.

Beide beurzen worden gehouden in de Rai in Amsterdam. De Huishoudbeurs van 16 t/m 24 februari en de Negenmaandenbeurs van 20 t/m 24 februari. De openingstijden zijn dagelijks van 11.00 - 18.00 uur. Op 21 en 22 februari is het beursgebouw open tot 22.00 uur.

Schrijf je in voor onze gratis e-mails

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
In onze privacyverklaring lees je hoe we omgaan met je persoonsgegevens en e-mails voor je personaliseren. Afmelden kan altijd.