icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Nieuwe Bugaboo Bee getest

Nieuws
|
In het najaar van 2014 bracht Bugaboo een nieuwe variant uit van de populaire Bee, de Bee3. De Consumentenbond testte het model zodra het kon. De vorige Bee had het predicaat 'Beste uit de Test'. Scoort zijn opvolger ook zo goed?
Noëlle van der Weel

Noëlle van der Weel , Expert Woning & Huishouden Gepubliceerd op: 7 november 2014

De Bee3 verschilt op een aantal punten van zijn voorganger: het frame, het gordeltuigje en de boodschappenmand zijn aangepast. Ook de stoel- en zonnekapbekleding zijn gewijzigd. Bugaboo Bee3 220 x 170

Zijn de veranderingen ook verbeteringen? Een aantal ouders en experts testten de wagen uitgebreid. Rijdt hij lekker, hoe is hij in het dagelijks gebruik, in de auto en het openbaar vervoer, overleeft hij onze duurtests?

Lees hier de testresultaten!

   

 

 

 

 

Vond je dit artikel interessant?

Blijf per e-mail op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.