icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Probleem MacLaren buggy’s geproduceerd voor mei 2010

Nieuws
|
Momenteel worden er 4 kinderwagens in het lab onderzocht. Het gaat om de Joolz Day, de Mima Kobi en de Maxi-cosi Elea en Maxi-Cosi Noa.
Noëlle van der Weel

Noëlle van der Weel , Expert Woning & Huishouden Gepubliceerd op: 9 november 2011

MacLaren elleboogMaclaren-buggy's die voor mei 2010 zijn geproduceerd hebben een veiligheidsprobleem met de scharnieren. De fabrikant s wil gebruikers van hun buggy's er graag aan herinneren dat er nog altijd gratis elleboogscharnier-covers beschikbaar zijn voor buggy's die geproduceerd zijn voor mei 2010. 

Maclaren biedt deze elleboogscharnier-covers kosteloos aan op verzoek van de klant.  Die kan daarvoor bellen naar 0044 1327 841320 (Groot-Brittannië) of contact opnemen via de website van MacLaren of bij hun Maclaren-dealer. 

Modellen die na mei 2010 zijn geproduceerd zijn voorzien van een gesloten scharnier zoals hierbij afgebeeld.

Vond je dit artikel interessant?

Blijf per e-mail op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.