icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Nieuw geteste kinderwagen verdient predikaat

Nieuws
|
De Consumentenbond heeft weer twee kinderwagens getest. Het dagelijks gebruik werd door zes ouders en hun kinderen getest. Daarnaast bekeken experts de wagens. Ook werden de wagens tijdens diverse duurtests op de proef gesteld.
Noelle van der Weel-280px

Noëlle van der Weel   Expert kinderwagensGepubliceerd op:26 juni 2014

Beide wagens zijn combiwagens: je kunt er een reiswieg, zitje en autostoeltje op plaatsen. Deze wagens worden ook wel 3-in-1-wagens genoemd.

De ene wagen scoorde op veel fronten beter dan de andere. Vooral bij duwcomfort, in- en uitklapgemak, instellen van de rugleuning en gebruik van het bagagemandje waren de verschillen tussen de wagens groot. De ene wagen scoorde zelfs zo goed dat hij ons predikaat Beste uit de test heeft gekregen.

Benieuwd welke dat is? Bezoek onze productvergelijker, waar je meer dan 60 kinderwagens en buggy's met elkaar kunt vergelijken op verschillende onderdelen.

Schrijf je in voor onze gratis e-mails

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
In onze privacyverklaring lees je hoe we omgaan met je persoonsgegevens en e-mails voor je personaliseren. Afmelden kan altijd.