icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Populaire kinderwagens opnieuw getest

Nieuws
|
De Consumentenbond test de populairste kinderwagens. Onlangs hebben wij ons testprogramma aangepast. Daarom zijn we begonnen om populaire kinderwagens opnieuw te testen.
Noëlle van der Weel

Noëlle van der Weel , Expert Woning & Huishouden Gepubliceerd op: 6 juli 2015

Een van de veranderingen in onze testopzet is dat er meer aandacht is voor de ergonomie van het kindje: heeft het voldoende ruimte, comfort en ondersteuning in het zitje en in de wieg? Voor een goede vergelijking wordt een aantal wagens die we al eerder testten, opnieuw onderzocht. Joolz Day met reiswieg

We (her)testten als eerste de Bugaboo Cameleon, Mutsy Igo, Joolz Day en 2 modellen van Quinny. De komende tijd blijven we eerder geteste wagens opnieuw testen. Maar we testen natuurlijk ook wagens die recentelijk op de markt zijn gekomen, zoals de Upp van het Nederlandse merk Greentom, en het nieuwste model van Stokke, Trailz. 

Uit eerder onderzoek kwam naar voren dat ouders het vaakst een wagen van de merken Mutsy, Maxi-Cosi, Quinny en Bugaboo kopen. Ook Joolz is een populair merk.

Bugaboo Cameleon3 met reiswieg

Benieuwd hoe de Cameleon, de Day en de andere wagens scoren volgens de nieuwe testopzet? Vergelijk deze, en andere, geteste kinderwagens.

Nieuwste artikelen

Vond je dit artikel interessant?

Blijf per e-mail op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.