icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Predicaten voor kinderwagens zijn terug

Nieuws
|
Wie kent ze niet? Onze predicaten op veel producten: 'Beste uit de test' en 'Beste koop'. Bij kinderwagens deelden we ze een tijdje niet uit. Maar ze zijn weer terug!
Noelle van der Weel-280px

Noëlle van der Weel   Expert kinderwagensGepubliceerd op:27 oktober 2015

IC15077_HWT_User_Trials_7 220 x 170

Kinderwagens moesten het een tijdje zonder onze predicaten 'Beste uit de test' en 'Beste koop' doen. Door een nieuwe manier van testen duurde het even voordat we voldoende veelverkochte kinderwagens hadden getest. Gelukkig is het nu zover.

Combiwagens

We geven alleen combiwagens (een wagen waar je een reiswieg, zitje en autostoeltje op kunt plaatsen) een predicaat 'Beste uit de test' of 'Beste koop' en geen buggy's. Dit doen we omdat we het belangrijk vinden om je juist bij combiwagens te helpen kiezen.

Combiwagens zijn namelijk duurder dan buggy's en daardoor is het belangrijker een miskoop te voorkomen. Het is natuurlijk vervelend als je buggy van €100 een miskoop blijkt te zijn, maar het is vervelender als je €600 tot €1000 hebt uitgegeven aan een combiwagen waar je spijt van hebt.

Predicaten 

De Consumentenbond geeft het product met de beste kwaliteit het predicaat 'Beste uit de test'. Het product met de beste prijs-kwalliteitverhouding krijgt het predicaat 'Beste koop'. Wij kennen deze predicaten toe als we voldoende veelgekochte producten in een bepaalde markt hebben onderzocht.

Vergelijk de geteste kinderwagens en zie welke als beste uit onze test komt, en welke de beste koop is.

Schrijf je in voor onze gratis e-mails

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
In onze privacyverklaring lees je hoe we omgaan met je persoonsgegevens en e-mails voor je personaliseren. Afmelden kan altijd.