icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Veiligheidswaarschuwing Ikea-kinderstoel

Nieuws
|
Ikea waarschuwt voor het gebruik van een bepaalde productiepartij van hun overbekende kinderstoel Antilop. De Zweedse meubelgigant heeft meldingen ontvangen van kopers dat het veiligheidsriempje van de stoel spontaan open kan gaan.
Lauri Ten Grotenhuis

Lauri Ten Grotenhuis , Expert Woning & Huishouden Gepubliceerd op: 12 januari 2012

antilop kinderstoel

Het gaat om Antilop-stoelen met leveranciersnummer 17389 en een productiedatum van 0607 tot 0911 (JJMM, dus van juli 2006 tot en met november 2009). Het leveranciersnummer staat op de stoel voor de naam 'ANTILOP'. De 'klokjes' links daarvan geven het productiejaar (het bovenste klokje) en de productiemaand (het onderste) aan.

Ikea verzoekt de mensen die deze stoelen in het bezit hebben om bij Ikea het veiligheidsriempje om te komen ruilen voor een veilig exemplaar.

 

Nieuwste artikelen

Vond je dit artikel interessant?

Blijf per e-mail op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.