icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Aanbieding MediaMarkt: Canon Pixma MG8250

Nieuws
|
Vanaf vrijdag 27 september tot en met zondag 29 september is de Canon MG8250 fotoprinter in de aanbieding bij de MediaMarkt voor € 179. Koopje of miskoop?
Wouter Rensink_S

Wouter Rensink   Expert ElektronicaGepubliceerd op:27 september 2013

canon pixma

De Canon MG8250 is sinds 2011 te koop. De Consumentenbond testte de MG8250 en de printer kwam helemaal niet slecht uit de bus. De printer is snel in gebruik en de afdrukkwaliteit van kleurenfoto's is goed. De printer wordt vanaf €259 te koop aangeboden, en de prijs van de MediaMarkt Webwinkel ligt daar dit weekend ver onder.

Toch raden we deze printer niet zonder meer aan: hij verbruikt vrij veel inkt en de printkwaliteit van zwarte teksten valt nogal tegen. Bij incidenteel gebruik verbruik je 140% meer inkt dan bij frequent gebruik - en dat is een hoop. Je kunt echter niet alleen op inkt besparen, maar ook op de aanschafprijs. Er zijn modernere printers met een beter testresultaat - voor minder geld. Bekijk ze in onze printertvergelijker.

Schrijf je in voor onze gratis e-mails

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
In onze privacyverklaring lees je hoe we omgaan met je persoonsgegevens en e-mails voor je personaliseren. Afmelden kan altijd.