! Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid en snelheid om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Printers vergelijken

Laatste update van de test: 22 december 2021

Een goede printer voor je foto's of documenten is handig!

Printers getest

Daarom testen we veel printers voor je . We testen printers van Brother, Epson, Canon, HP en veel andere merken. We letten natuurlijk op afdrukprestaties, want je wilt een printer die goed print. Maar ook kijken we naar afdrukgemak. En wil je foto's printen? We testen fotokwaliteit. We hebben inkjetprinters en laserprinters getest, zodat je de printer vindt die bij jou past

Lees meer

Keuzehulp

  193  resultaten
  Sorteer op
  18 van de 193 producten getoond

  Printer kopen

  Voordat je een printer koopt is het handig dat je weet of je een inkjetprinter of laserprinter nodig hebt. En koop de de printer vooral voor foto's of voor teksten? Als je een printer wilt waarmee je ook kunt kopiëren en scannen betaal je tegenwoordig niet méér dan voor een simpele printer. Vaak kunnen de printers ook dubbelzijdig afdrukken en zelfs dubbelzijdig scannen. Tussen al deze printers met of zonder scanner en kopieerfunctie de juiste kiezen is lastig. Daarom hebben we ze getest en kun je hier vergelijken.

  Printers vergelijken

  Om de beste eenvoudige printer of alles-in-1-printer te kopen vergelijk je ze bij ons. Je vergelijkt printers op afdrukprestaties, fotokwaliteit en afdrukgemak. Natuurlijk wil je ook niet te hoge inktkosten of tonerkosten, dus hebben we die ook getest. Om een beetje aan het milieu te denken bij printen beoordelen we onder andere het stroom- en inktverbruik, of cartridges snel vervangen moeten worden en of er geen inkt in de cartridges achterblijft. Vergelijk de printers ten slotte op hoe goed ze scannen en kopiëren en koop de beste printer voor jou.