icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Printers vergelijken

Laatste update van de test: 4 april 2024

Vergelijk geteste printers en vind een printer die bij je past. Printer gevonden? Zoek de laagste prijs en bestel direct. 

Keuzehulp

230 resultaten
Weergave
Nieuw
18 van de 230 producten getoond
Toon meer producten

Test printers

We testen vooral printers van Brother, Epson, Canon en HP. Deze merken verkopen 9 op de 10 printers in Nederland. We testen natuurlijk hoe goed en hoe snel de printer tekst, afbeeldingen en foto's afdrukt, maar ook hoeveel dat kost in de praktijk. We testen belangrijke details, bijvoorbeeld of een kleurenprinter nog werkt als 1 kleur op is. Zo vind jij de printer die bij je past.

Printer kopen

Welk soort printer je het best kunt kopen, hangt af van hoeveel je print en wat je wilt doen. Bijvoorbeeld automatisch dubbelzijdig printen. Een goedkope kleurenprinter kost in de praktijk uiteindelijk vaak meer dan een dure inkttank- of ecotankprinter. Zeker als je foto's print.

Inkjetprinters werken met inkt, laserprinters met toner/poeder. Printers die kunnen scannen en kopiëren zijn handig en heten 'all-in-one' of 'alles-in-1'. Maar misschien is een simpele laserprinter die alleen in zwart print voor jou wel de beste keuze.

Printers vergelijken

Vergelijk printers en koop de beste eenvoudige printer of alles-in-1-printer. Filter op hoeveelheid prints, of de prijs van nieuwe cartridge. Vergelijk ook de uitkomsten van onze test voor inktkosten/tonerkosten. Bekijk onze scores voor tekst-, kleuren- en fotoprints en hoeveel je kunt printen met 1 set dure cartridges of goedkope flesjes.

Je kunt printers vergelijken op printsnelheid en gebruiksgemak, maar ook op kwaliteit en mogelijkheden van scannen en kopiëren. Vergelijk belangrijke specificaties van cartridges, papier en draadloos of dubbelzijdig printen en koop zo de printer die het beste bij jou past.