icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Nieuwe printers toegevoegd aan testresultaten all-in-ones

Nieuws
|
De Consumentenbond heeft 8 nieuwe all-in-one inkjetprinters toegevoegd aan de productvergelijker van all-in-oneprinters. Het zijn printers van Canon, Epson en Lexmark.

Gepubliceerd op: 7 juni 2011

Onder de nieuw geteste modellen is de Canon Pixma MG5150, één van de meest verkochte all-in-one inkjetprinters in Nederland. Deze relatief goedkope printer is helaas duur in gebruik, vooral bij zwart/wit prints, een echte Canon-kwaal.

Ook opvallend is de Lexmark Genesis S815, een verticale printer. In plaats van de normale klep die je moet optillen om te kunnen scannen, heeft dit model een klep die je naar voren moet kantelen. Bijzonder is dat de scanner van deze Lexmark niet werkt op de normale wijze, maar met een digitale camera die een foto maakt van de te scannen pagina of foto. Deze methode blijkt heel snel te werken.

Toelichting

Lees meer details en informatie over de testresultaten in de samenvatting van de test. Bekijk ook de testresultaten van all-in-oneprinters

Vond je dit artikel interessant?

Blijf per e-mail op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.

Meer nieuws

Meer nieuws