icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Nieuwe printers toegevoegd aan testresultaten all-in-ones

Nieuws
|
De Consumentenbond heeft 8 nieuwe all-in-one inkjetprinters toegevoegd aan de productvergelijker van all-in-oneprinters. Het zijn printers van Canon, Epson en Lexmark.

_Geen auteur   Gepubliceerd op:7 juni 2011

Onder de nieuw geteste modellen is de Canon Pixma MG5150, één van de meest verkochte all-in-one inkjetprinters in Nederland. Deze relatief goedkope printer is helaas duur in gebruik, vooral bij zwart/wit prints, een echte Canon-kwaal.

Ook opvallend is de Lexmark Genesis S815, een verticale printer. In plaats van de normale klep die je moet optillen om te kunnen scannen, heeft dit model een klep die je naar voren moet kantelen. Bijzonder is dat de scanner van deze Lexmark niet werkt op de normale wijze, maar met een digitale camera die een foto maakt van de te scannen pagina of foto. Deze methode blijkt heel snel te werken.

Toelichting

Lees meer details en informatie over de testresultaten in de samenvatting van de test. Bekijk ook de testresultaten van all-in-oneprinters

Schrijf je in voor onze gratis e-mails

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
In onze privacyverklaring lees je hoe we omgaan met je persoonsgegevens en e-mails voor je personaliseren. Afmelden kan altijd.