icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Nieuwe testresultaten all-in-ones

Nieuws
|
De Consumentenbond heeft 12 vers geteste all-in-one inkjetprinters toegevoegd aan de testresultaten van all-in-oneprinters. Het zijn printers van Brother, Epson en HP.

_Geen auteur   Gepubliceerd op:13 april 2011

Door de resultaten van een nieuwe prijspeiling in Nederlandse winkels is er een andere printer Beste koop  geworden. Opvallend aan deze printer zijn vooral de zeer lage inktkosten. Ook onder de nieuw geteste printers zijn er een aantal die zeer zuinig omgaan met inkt. Qua printprestaties zien we in deze nieuwe resultaten enkele grote verschillen, met name in de kwaliteit van een opgemaakte tekstpagina met foto’s en de kwaliteit van een kleurenfoto op fotopapier.  

Toelichting

Lees meer details en informatie over de testresultaten in de samenvatting van de test. Bekijk ook de testresultaten van all-in-oneprinters

Schrijf je in voor onze gratis e-mails

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
In onze privacyverklaring lees je hoe we omgaan met je persoonsgegevens en e-mails voor je personaliseren. Afmelden kan altijd.