icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Nieuwe testresultaten all-in-ones

Nieuws
|
De Consumentenbond heeft 12 vers geteste all-in-one inkjetprinters toegevoegd aan de testresultaten van all-in-oneprinters. Het zijn printers van Brother, Epson en HP.

Gepubliceerd op: 13 april 2011

Door de resultaten van een nieuwe prijspeiling in Nederlandse winkels is er een andere printer Beste koop  geworden. Opvallend aan deze printer zijn vooral de zeer lage inktkosten. Ook onder de nieuw geteste printers zijn er een aantal die zeer zuinig omgaan met inkt. Qua printprestaties zien we in deze nieuwe resultaten enkele grote verschillen, met name in de kwaliteit van een opgemaakte tekstpagina met foto’s en de kwaliteit van een kleurenfoto op fotopapier.  

Toelichting

Lees meer details en informatie over de testresultaten in de samenvatting van de test. Bekijk ook de testresultaten van all-in-oneprinters

Vond je dit artikel interessant?

Blijf per e-mail op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.

Meer nieuws

Meer nieuws