icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Kruidvat gestopt met verzekeringen

Nieuws
|
Kruidvat is per 23 november 2015 opgehouden met de verkoop van verzekeringen. Kruidvat vindt dat het niet meer past bij haar positionering als marktleider in de zogenoemde 'health & beauty markt'. De verzekeringen van bestaande verzekeringsklanten lopen vanaf 1 januari 2016 door bij verzekeraar Aegon.
Kirsten van Loon

Kirsten van Loon , Expert Geld & Verzekering Gepubliceerd op: 6 januari 2016

Kruidvatstoptmetverzekeringen

Wat verandert er wel/niet?

  • Per 1 januari is de naam veranderd van Kruidvat naar Aegon.
  • De polisvoorwaarden van je verzekeringen blijven hetzelfde.
  • De afwikkeling van de schade werd altijd al door Aegon gedaan, dus hierin verandert niets.
  • Je voormalige Kruidvat-verzekering is nog niet beschikbaar in Mijn Aegon of de app. Op dit moment kan Aegon nog geen termijn aangeven per wanneer het wel beschikbaar is.

Verschraling slaat toe

Aanbieder Kruidvat is niet de enige die stopt met het aanbieden van verzekeringen. Vorig jaar stopte Kroodle al met het aanbieden van verzekeringsproducten voor aansprakelijkheid, inboedel en opstal, reizen, scooters en gadgets. De verschraling slaat vooral toe bij de autoverzekeringen. Zo stopte eerder Polis Direct met het aanbieden van autoverzekeringen.

De Consumentenbond adviseert om regelmatig te vergelijken of je huidige polis nog wel de juiste keuze is.

Vond je dit artikel interessant?

Blijf per e-mail op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.