icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Betaalmethoden

Je kunt betalen met een machtiging voor automatische incasso of iDEAL. Zelf geld overmaken kan ook.

   

Automatische incasso

Je kunt ons machtigen om je rekening(en) automatisch te laten incasseren. De status van je betalingen kun je bekijken bij je facturen.

iDeal

Een jaarabonnement kun je ook betalen met eFactuur. Een eFactuur ontvang je per e-mail met een iDeal-betaallink. Een losse bestelling via de webwinkel van de Consumentenbond betaal je (meestal) vooraf. Heb je dat niet gedaan, dan ontvang je bij de levering van je bestelling een factuur.

Acceptgiro stopt

Op 31 maart 2023 vallen in Nederland de laatste acceptgiro's op de deurmat. Het blijft mogelijk om zelf te betalen. In plaats van de acceptgiro, gebruik je hiervoor een overschrijvingskaart. Hieronder vind je het antwoord op de meestgestelde vragen.

Zelf overboeken

Betaal je liever niet met iDeal? Of ben je de factuur kwijtgeraakt? Je kunt ook zelf geld overmaken naar de Consumentenbond. Ons rekeningnummer is NL27 ABNA 0452 2222 22. Vermeld bij de betaling altijd je relatienummer en eventueel het betalingskenmerk wat op de factuur staat. Je vindt je relatienummer bij je gegevens. Wij verwerken op werkdagen je betaling binnen 24 uur.