icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Kidco Traphek van Safety Things b.v. teruggeroepen

Nieuws
|
Safety Things b.v. roept zijn Kidco traphekjes terug. Een kind kan door de spijlen klimmen met het lichaam en niet met het hoofd. Er is daardoor kans dat een kind zich ophangt. 
Lauri ten Grotenhuis_S

Lauri ten Grotenhuis   Expert Woning & HuishoudenGepubliceerd op:8 december 2016

Waarschuwing traphekje

Het gaat om type G2100B. Het traphekje is verkocht van oktober 2015 tot en met oktober 2016. Safety Things b.v. verzoekt klanten die dit type in huis hebben dat in die periode is gekocht te retourneren aan Safety Things b.v. Je krijgt je aankoopbedrag terug.

Safety Things b.v. roept dit hekje terug omdat er een gevaar aanwezig is dat het kind door 1 van de openingen kan klimmen waar bij het lichaam klem kan raken en het hoofd niet. Hierdoor bestaat de kans  op ophanging. Dit kan gebeuren wanneer de schroef in het slobgat voor afstelling van de beide scharnieren te ver uitgeschoven wordt. Er kan dan een opening ontstaan die groter is dan 65mm.

Safety Things heeft de traphekjes Kidco G2100B verkocht aan de webshops:

  • Bol.com
  • Safetythings.n
  • pasopshop.n
  • traphekjes.nl
  • babyproofers.nl
  • baby99.nl;Jippieurop.nl

Je kunt contact opnemen via de website safetythings.nl/recall. Het retourformulier is hier te downloaden en er staat een demontage-instructie.
Voor vragen kan je ook contact opnemen via een speciaal telefoonnummer: 073 - 684 04 56. bereikbaar op werkdagen van 08.00 uur tot 18.00 uur.

Testresultaten gratis bekijken

Wil je weten welke traphekjes wel veilig zijn en welke de Beste uit de Test en de Beste Koop is? Maak kennis en krijg direct toegang tot alle testresultaten van de traphekjes.

Schrijf je in voor onze gratis e-mails

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
In onze privacyverklaring lees je hoe we omgaan met je persoonsgegevens en e-mails voor je personaliseren. Afmelden kan altijd.